• PRO TV
  • Din ce fac bani Victor Slav și iubita lui: „Este și un business de familie”. Perioada sărbătorilor de iarnă le rotunjește considerabil veniturile

Din ce fac bani Victor Slav și iubita lui: „Este și un business de familie”. Perioada sărbătorilor de iarnă le rotunjește considerabil veniturile

Din ce fac bani Victor Slav și iubita lui: „Este și un business de familie”. Perioada sărbătorilor de iarnă le rotunjește considerabil veniturile

Victor Slav și Selina, iubita lui, nu duc lipsă de bani, căci au două afaceri profitabile. Chiar dacă a decis să o lase mai ușor cu televiziunea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu are din ce să trăiască.

Gallery

Victor Slav și iubita lui își rotunjesc frumos veniturile, mai ales în această perioadă, când toată lumea aleargă după cadouri. Pe lângă afacerea proprie pe care o are Victor Slav, cei doi au o afacere și împreună și toate le aduc venituri frumoase.

Ce afaceri au Victor Slav și iubita lui

Victor Slav și Selina au împreună un magazin online cu parfumuri, iar perioada aceasta se pare că este perfectă pentru ei, căci au comenzi peste comenzi. Mai mult decât atât, a doua afacere este una cu bijuterii, care și ele sunt foarte căutate pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

„Da, unul cu bijuterii și altul cu parfumuri. În momentul de față, am să schimb un pic macazul în ceea ce privește site-ul de parfumuri și am trecut, cumva la un alt nivel, ceea ce mă bucură.

În curând, o să lansez un nou site de parfumuri. La un magazin online suntem asociați (n.r. cu Selina), la celălalt nu suntem. Este și un business de familie ca să spun așa, cel cu parfumuri”, a declarat fostul om de televiziune.

Selina și Victor Slav s-au împăcat după câteva luni de la despărțire

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de aproximativ patru ani, doar că, după câteva luni, au decis să își mai dea o șansă. După împăcare, acesta s-a mutat, din nou, la ea, deoarece, conform unor declarații oferite de un apropiat, acesta stătea cu chirie, vânzându-și apartamentul, pentru a deschide o afacere care a dat faliment.

Mai mult decât atât, conform Cancan, Selina și Victor chiar iau în calcul căsătoria și își fac planuri vis-a-vis de acest aspect, lucru ce îi bucură foarte mult pe apropiați.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni