• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, criticată aspru după ce Victor Slav a publicat fotografii de la ziua Sofiei

Bianca Drăgușanu, criticată aspru după ce Victor Slav a publicat fotografii de la ziua Sofiei

Bianca Drăgușanu, criticată aspru după ce Victor Slav a publicat fotografii de la ziua Sofiei

Sofia a împlinit de curând șase ani, iar părinții ei au făcut tot posibilul să îi ofere copilei o zi de naștere de vis. Diva nu s-a abținut și a sărbătorit-o pe cea mică grandios, la eveniment fiind invitat și tatăl său, care din păcate nu a mai ajuns, dar i-a organizat separat o petrecere. După ce a publicat imaginile au apărut și o serie de reacții dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de bani și și-a sărbătorit fiica cu mare fast. La petrecere, Sofia a purtat o rochie roz, care s-a potrivit perfect cu cea pe care a avut-o mama sa, dar și cu ținuta bunicii ei, Madi Drăgușanu. Deși a fost invitat, Victor Slav a ales să rămână acasă, dar nu a trecut cu vederea acceastă zi importantă.

La scurt timp, prezentatorul i-a organizat celei mici o petrecere separată, mult mai restrânsă în comparație cu cea planificată de fosta soție. S-au fotografiat împreună, iar imaginile au apărut imediat pe rețelele de socializare, acolo unde internauții nu s-au putut abține de la comentarii

Bianca Drăgușanu, criticată după ziua Sofiei

Diva a organizat petrecerea fiicei sale până la ultimul detaliu și cu mare atenție, însă fanii nu au văzut acest lucru. Faptul că Victor Slav și-a sărbătorit fata într-o manieră mult mai relaxantă i-a strârnit pe urmăritori, care nu s-au repezit să îi transmită Biancăi Drăgușanu cuvinte de laudă.

„Victor, nu lăsa ca Sofia să fie transformată de la această vârstă fragedă într-un copil care să-și piardă copilăria și identitatea”

„Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”

„Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea”

„Felicitări pentru organizarea zilei de naștere a ficei tale, Sofia. Sunt sigură că a fost mult mai fericită”

„Lipsă de fericire în haine de gală!”, au fost doar câteva comentarii notate de internauți la fotografia postată de Victor Slav pe contul lui oficial de Instagram.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni