• PRO TV
  • Daniela Crudu, apariție senzuală, după ce a născut! Cum arată acum bruneta

Daniela Crudu, apariție senzuală, după ce a născut! Cum arată acum bruneta

Daniela Crudu, apariție senzuală, după ce a născut! Cum arată acum bruneta

Daniela Crudu s-a afișat în ipostaze extrem de senzuale, la scurt timp după ce a adus pe lume primul ei copil, pe Daiana. Deși mulți se așteptau ca bruneta să nu se mai fotografieze îmbrăcată sumar, lucrurile au stat cu totul diferit, iar cele mai recente postări ale sale au intrigat bărbații.

Gallery

​Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta atrâng admirația publicului larg datorită aparițiilor sale incendiare. Bruneta, deși a devenit mamă în urmă cu câteva luni, nu a renunțat la hainele decupate și le-a îmbrăcat din nou, la scurt timp după ce a născut.

Recent, Daniela Crudu a postat pe Instagram o fotografie în care poartă doar o lenjerie intimă extrem de sexy, neagră, din dantelă. Imaginea a fost realizată într-un decor intim, într-un pat tot negru, a cărui lenjerie era de un alb imaculat.

Fotografia a strâns în câteva zile peste 8.000 de like-uri și, cu siguranță, a încins instant imaginația bărbaților care o urmăresc pe Daniela Crudu pe rețelele de socializare. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA 

Daniela Crudu nu a uitat de ținutele sexy nici în timpul sarcinii

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată a luat prin surprindere o țară întreagă. Mulți oameni se așteptau ca fosta asistentă TV să renunțe la viața mondenă și să se dedice familiei, ba chiar mai mult, să se transforme în „fată de casă”. 

Lucrurile au stat cu totul diferit, iar Daniela Crudu a îmbrăcat haine sexy care îi puneau în evidență formele, chiar și în a noua lună de sarcină. 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni