• PRO TV
  • Tudor Chirilă, un tată extrem de implicat și de atent. Ce principii le insuflă copiilor săi, pentru a avea o educație aleasă: „Trebuie să facă eforturi să...”

Tudor Chirilă, un tată extrem de implicat și de atent. Ce principii le insuflă copiilor săi, pentru a avea o educație aleasă: „Trebuie să facă eforturi să...”

Tudor Chirilă, un tată extrem de implicat și de atent. Ce principii le insuflă copiilor săi, pentru a avea o educație aleasă: „Trebuie să facă eforturi să...”

Educația copiilor pe care îi are reprezintă o prioritate pentru Tudor Chirilă, care este extrem de atent și de consecvent în ceea ce privește principiile pe care le insuflă acestora.

Gallery

Tudor Chirilă se ocupă de educația copiilor săi și o face ca la carte, vrând să devină niște adulți responsabili și maturi. Prin urmare, antrenorul de la „Vocea României” are un set de reguli de la care nu se abate niciodată.

Tudor Chirilă le oferă copiilor o educație aleasă

De-a lungul timpului, Tudor Chirilă a tras mai multe semnale de alarmă în ceea ce privește problemele din societate, fiind extrem de vocal atunci când nu a fost de acord cu ceva. Prin urmare, artistul vrea să își educe copiii așa cum trebuie, insuflându-le anumite principii, încă de când sunt mici.

Cu toate acestea, nu uită de vârsta lor și îi provoacă să se joace, să experimenteze și să afle ceea ce le place, pentru a face o meserie din asta.

„Încercăm să le arătăm un drum în viață corect, în care să le pese de cei din jurul lor, să fie conștienți de faptul că acțiunile lor au un impact în societate.

În același timp, le spunem că viața trebuie să fie și joc, și creativitate și e OK să îți placă ceea ce faci și le insuflăm chestia asta, cum că nu vor putea fi pe deplin fericiți dacă nu fac ceea ce le place și că trebuie să facă eforturi să descopere ceea ce-și doresc”, a spus acesta, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

O mentalitate sănătoasă, cheia spre reușită

Tudor Chirilă știe că, așa cum își va obișnui copiii când sunt mici, așa se vor purta de aici înainte, motiv pentru care, vrea să îi învețe să aibă un mod de a gândi sănătos și matur. Mai mult decât atât, cum puterea exemplului este cea mai bună când vine vorba de copii, el și iubita lui aplică sfaturile pe care le dau celor mici.

„Încercăm să le furnizăm, ușor, ușor, niște lecții de viață, o rutină, un mod de a gândi. Cel mai important e ca un copil să deprindă un mod de a gândi și, în funcție de asta, el se va descurca. Și încercăm chiar să facem ceea ce le spunem că trebuie făcut, nu să fim doar predicatori ai unor lucruri pe care noi nu le practicăm”, a mai spus antrenorul de la „Vocea României”.

 

Sursa foto: Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni