• PRO TV
  • „Sunt norocos că mi-a fost tată”. Mesajul postat de Tudor Chirilă pentru Ioan Chirilă, la 24 de ani de când marele scriitor s-a stins din viață

„Sunt norocos că mi-a fost tată”. Mesajul postat de Tudor Chirilă pentru Ioan Chirilă, la 24 de ani de când marele scriitor s-a stins din viață

„Sunt norocos că mi-a fost tată”. Mesajul postat de Tudor Chirilă pentru Ioan Chirilă, la 24 de ani de când marele scriitor s-a stins din viață

Ieri, 21 noiembrie, s-au împlinit 24 de ani de când tatăl lui Tudor Chirilă, Ioan Chirilă, s-a stins din viață. Antrenorul de la „Vocea României” a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, pentru a marca ziua cu pricina.

Gallery

​Ioan Chirilă, tatăl lui Tudor Chirilă, a murit în urmă cu 24 de ani. Ziua a fost una extrem de tristă pentru artist, deoarece acesta a avut o relație de-a dreptul specială cu cei care i-au dat viață.

Mesajul lui Tudor Chirilă, la 24 de ani de la moartea tatălui

Tudor Chirilă a postat un mesaj emoționant, dedicat tatălui său. Cuvintele au ajuns imediat la inimile fanilor și s-au viralizat, fanii acestuia transmițându-i condoleanțe și amintind de importanța pe care Ioan Chirilă încă o are.  

„Las mesajul ăsta aici pentru cei care i-au citit cărțile sau articolele, poate pentru cei care îi vor mai citi cărțile și vor descoperi scriitorul care a fost. Astăzi se împlinesc 24 de ani de când tata nu mai e. Pentru mine tata, pentru alte sute de mii de oameni unul dintre cei mai mari jurnaliști sportivi români: Ioan Chirilă.

Dintre cele 29 de cărți pe care le-a scris preferata mea rămâne "Viața la puls 200», dar sunt mulți alți împătimiți de «Răsucind fusele orare», «Finala se joacă astăzi», «Argentina 78», «Espana 82», «Nadia» și «Glasul roților de tren», «Șepcile roșii» și lista poate continua. Mă bucur că mai există oameni care își mai aduc aminte de scrisul lui. Sunt norocos că mi-a fost tată....»”, a postat Tudor Chirilă, în mediul online.

Cine a fost Ioan Chirilă

Ioan Chirilă s-a născut pe data de 25 octombrie 1925, în Ismail. Acesta a fost jurnalist sportiv și scriitor român, cărțile sale fiind, încă, citite de un număr mare de persoane.

Realizările sale profesionale nu au fost importante doar pentru cei care l-au apreciat, ci au fost importante și pentru Tudor Chirilă, iar unul dintre aspectele care l-au impresionat cel mai tare a fost cel legat de vocea acestuia.

În cadrul unei emisiuni, Tudor Chirilă a povestit că vocea clară și „impunătoare” a lui Ioan Chirilă a apărut în urma unei operații de polipi pe coarda vocală. „Chiar el spunea că a primit o voce nouă după operație. Vocea aia a devenit una recognoscibilă. Cred că m-a atins și pe mine, m-a influențat”, a povestit Tudor Chirilă.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni