• PRO TV
  • Cum arată Casa Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan: „Nu e casă, e palat”. Artista și soțul ei nu își mai încap în piele de bucurie

Cum arată Casa Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan: „Nu e casă, e palat”. Artista și soțul ei nu își mai încap în piele de bucurie

Cum arată Casa Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan: „Nu e casă, e palat”. Artista și soțul ei nu își mai încap în piele de bucurie

Georgiana Lobonț își construiește casă, iar imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare au furat privirile. Artista și soțul ei bagă bani grei în locuința visurilor lor.

Gallery

Georgiana Lobonț și Rareș, soțul ei, nu se uită la bani când vine vorba de ceea ce își doresc, motiv pentru care, au decis să își construiască o casă după bunul plac. Aceștia s-au apucat de treabă de ceva timp și abia așteaptă rezultatul final.

Cum arată casa pe care și-o construiesc Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Când banii nu reprezintă o problemă, dorințele devin realitate cât a-i bate din palme, iar acest lucru îl știu foarte bine Georgiana Lobonț și soțul ei. Casa pe care și-o construiesc este impunătoare, extrem de spațioasă și va conține tot ceea ce își doresc.

Georgiana Lobonț a postat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii, prin intermediul cărora le-a prezentat fanilor ei cum vor arăta câteva din camerele din noua sa locuință, iar luxul domnește în toate.

„A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda, ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și la care am muncit foarte mult pentru a o recondiționa (...)

Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa, dar prin muncă orice se poate realiza!”, a postat artista, în mediul online.

Internauții, uluiți de ceea ce Georgiana Lobonț va realiza

Comentariile au fost împărțite, unele persoane considerând că nu ar fi trebuit să bage atât de mulți bani în casă, deoarece sunt multe persoane nevoiașe, care au nevoie de ajutor. Cu toate acestea, comentariile de apreciere au fost numeroase, cei care o urmăresc fiind bucuroși de ceea ce realizează.

„Nu e casă, e palat!”, „Foarte frumos. Doamne ajută să o finalizați cât mai curând”¸ au fost o parte dintre comentariile primite.

Cum artista a trecut printr-un an dificil, deoarece a pierdut o sarcină, când se afla în primul trimestru, cei care o apreciază s-au bucurat pentru ea și pentru faptul că munca depusă îi aduce bucurii.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni