• PRO TV
  • Cardi B s-a despărțit (iar) de Offset, dar acum spune că e definitiv: „Nu știu cum să spun lumii”

Cardi B s-a despărțit (iar) de Offset, dar acum spune că e definitiv: „Nu știu cum să spun lumii”

Cardi B s-a despărțit (iar) de Offset, dar acum spune că e definitiv: „Nu știu cum să spun lumii”
Sursa: Getty Images

Cardi B este, din nou, o femeie singură. Artista a confirmat că s-a despărțit de rapperul Offset, după aproape 6 ani de mariaj marcat de nenumărate acuzații de infidelitate.

Cardi B a confirmat pe Instagram că vrea să înceapă anul 2024 într-o notă optimistă și speră la „o nouă viață, un nou început”, după separarea de Offset. Artista de 31 de ani a dezvăluit, într-un live pe rețeaua socială, că nu știa cum să spună lumii ceea ce era evident pentru mulți.

Gallery

Mi-a fost frică să... nu mi-e frică, dar pur și simplu nu știu cum să spun lumii. Simt că azi a fost ca un semn. Ultima dată când am intrat pe Live am cam vrut să vă spun, dar nu știam cum să vă spun, așa că m-am răzgândit”, le-a spus cântăreața fanilor ei.

În cei șase ani de mariaj, Cardi B a aflat că Offset a înșelat-o cu nenumărate femei. Una dintre ele, care ar fi și cea mai recentă cucerire a rapperului, este artista rap Chrisean Rock. Cardi B a mărturisit că nu crede că soțul ei a înșelat-o cu mai tânăra ei colegă de breaslă, dar că nici nu-i pasă. „Nu cred că este adevărat, nu mă interesează să aflu, pentru că sunt singură de un minut deja”, a spus Cardi B în live.

Știrea separării vine să confirme ruptura dintre cei doi. Anterior, Cardi și Offset și-au dat unfollow pe rețelele sociale, alimentând zvonurile despărțirii. Cei doi s-au aflat în aceeași situație în decembrie 2018, când ea a anunțat prima separare de rapper.

În 2020, Cardi B a depus chiar actele de divorț, dar l-a primit înapoi pe Offset, în ciuda infidelității lui.

Au împreună doi copii - o fată pe nume Kulture (5 ani) și un băiat pe nume Wave (2 ani). E de așteptat ca, în perioada imediat următoare, cei doi să-și dispute custodia copiilor.

Citește și: Cardi B și-a ieșit din minți la un concert și a aruncat cu microfonul în public

Citește și: Cardi B și Offset au lansat o nouă piesă împreună, în care abordează speculațiile despre relația lor

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni