• PRO TV
  • Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 6: Marchează trecerea dintre ani printr-un machiaj Glamorous

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 6: Marchează trecerea dintre ani printr-un machiaj Glamorous

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 6: Marchează trecerea dintre ani printr-un machiaj Glamorous

Trecerea dintre ani este oportunitatea cea mai potrivită pentru un machiaj strălucitor și îndrăzneț, iar episodul șase vă sare în ajutor.

Gallery

​După aplicarea bazei de machiaj, în funcție de fiecare ten în parte, urmează stilizarea sprâncenelor. Apoi, se va aplica un concelear, pe post de bază de machiaj, fiind aplicată, peste o culoare nude, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară.

O nuanță de gri se va aplica pe pleoapa superioară, iar, în colțul exterior al ochiului, se va aplica fard negru, urmând difuzarea celor două nuanțe. Pe pleoapa inferioară va aplica aceeași nuanță de gri. Prin mișcări de tapotare, se va aplica o nuanță deschidă, pe pleoapa superioară și, peste, se va aplica glitter.

Pe conjunctivă se va aplica tuș și urmează folosirea mascarei, dar și aplicarea genelor false. Umrătorul pas este reprezentat de aplicarea fondului de ten și a concelear-ului, în zona cearcănelor. Întregul machiaj al feței va fi fixat cu pudra și se va realiza conturarea feței.

Urmează aplicarea fardului de obraz și a iluminatorului și conturarea buzelor cu un creion de buze roșu. Rujul va fi de aceeași culoare, iar machiajul se încheie cu fixarea machiajului.

Tips & Tricks

  1. Rujul roșu va da naștere unui look seducător.
  2. Înainte de aplicarea genelor false de tip bandă, se vor rimela genele naturale.
  3. Machiajul trebuie ales în funcție de eveniment și de ținută.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni