• PRO TV
  • Dan Bălan se întoarce la Chișinău. Artistul promite un concert grandios alături de invitații săi

Dan Bălan se întoarce la Chișinău. Artistul promite un concert grandios alături de invitații săi

Dan Bălan se întoarce la Chișinău. Artistul promite un concert grandios alături de invitații săi

Compozitorul şi cântăreţul Dan Bălan și-a bucurat fanii cu un anunț mult așteptat. După o perioadă mai lungă în care a stat departe de viața publică, artistul a decis să organizeze un concert solo la el acasă, la Chișinău.

„După 5 ani de la ultimul concert în orașul meu de inimă, în sfârșit mă întorc... Ne vedem pe 24 decembrie la Arena Chișinău.Vă aștept să creăm împreună o atmosferă sufletească.....Crăciunul poate fi cu adevărat magic doar acasă...”, a anunțat Dan Bălan pe contul său de socializare. 

La cinci ani de la ultimul său concert în Republica Moldova, Dan Balan va reveni pe scenă în țara natală. Pe 24 decembrie, artistul va susține un concert solo grandios cu ocazia aniversării de 1 an a Arenei Chișinău (principalul centru sportiv și de divertisment din oraș), scrie noi.md. Cântărețul promite un spectacol uimitor, denumit „Magia Crăciunului”, alături de invitații săi.

Concertul va reuni artiști care abordează diverse genuri muzicale. Se va deschide cu prestații ale tinerilor interpreți moldoveni, Bakota și Cristian Porcari, și va continua cu Ludmila Bălan (mama lui Dan Bălan). De asemenea, sunt așteptate staruri internaționale:  HADDAWAY, cunoscut pentru hitul legendar „What is Love”, și inconfundabilul MR. President („Coco Jamboo”). 

Prețul biletelor este cuprins între 500 și 2000 MDL (129-514 RON), potrivit afisha.md. Vor exista și locuri în zona VIP, care presupune o cameră separată și tribună cu scaune moi ( de 6 la 24 de persoane).

Dan Bălan este singurul artist din Republica Moldova nominalizat la premiul Grammy. A câștigat recunoașterea internațională atât în calitate de lider al trupei O-ZONE, cât și datorită pieselor sale solo. Hitul „Dragostea din Tei”, compus și produs de el, s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare și a ocupat primul loc în topurile din peste 30 de țări. Cariera sa bogată a continuat cu o mulțime de hituri internaționale, care au ajuns în toate colțurile lumii. Colaborările sale cu artiști de renume, precum Rihanna, rapper-ul T.I., Tina Karol, Vera Brezhneva și alții, îl plasează printre cei mai îndrăgiți artiști ai generației sale. 

Foto: Instagram/ Dan Balan

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni