• PRO TV
  • Emil Rengle vrea să rămână însărcinat. El și iubitul său își doresc să devină părinți: „Mi-aș dori foarte mult”. Când vor face nunta cei doi

Emil Rengle vrea să rămână însărcinat. El și iubitul său își doresc să devină părinți: „Mi-aș dori foarte mult”. Când vor face nunta cei doi

Emil Rengle vrea să rămână însărcinat. El și iubitul său își doresc să devină părinți: „Mi-aș dori foarte mult”. Când vor face nunta cei doi

De câteva luni, Emil Rengle formează un cuplu cu Alejandro Fernandez, iar relația lor pare să fie destul de serioasă, deoarece nu au vorbit doar de copii, ci și despre apariția unui copil.

Gallery

​Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor să își ducă relația la un nou nivel și să aibă copii. Cei doi nu au doar nunta în plan, ci și un copil.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor să aibă un copil

După ce Emil Rengle a anunțat că vrea să își ceară iubitul în căsătorie, dansatorul a făcut, recent, o nouă declarație. De data aceasta, Emil Rengle a anunțat că își dorește să rămână însărcinat, deoarece știința a evoluat atât de mult, încât este posibil.

Cei doi plănuiesc să spună „Da” chiar anul următor și, momentan, doar discută despre modul în care va avea loc totul. Tot în anul 2024 își doresc să devină și părinți și speră ca dorința să li se îndeplinească.

„Asta și să avem un copil. Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Doar dă un search pe Google și vei afla. Sperăm la asta (n.r. la copii) Învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci, de ce nu?!”, a povestit Emil Rengle pentru Cancan.

Alejandro Fernandez este „alesul” lui Emil Rengle

Chiar dacă nu sunt împreună de foarte mult timp, Emil Rengle este convins că Alejandro este persoana potrivită pentru el. Cei doi s-au afișat pentru prima dată în luna septembrie, iar fostul concurent de la „Vocea României” s-a mutat în România în această primăvară.

Conform sursei menționate anterior, Alejandro este cel care a dat primul mesaj, fiind cucerit de personalitatea lui Emil Rengle, dar și de entuziasm și de determinare.

„Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a mai spus Emil Rengle.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni