• PRO TV
  • Un video de la ziua de naștere a mamei lui Mario Fresh, viral pe TikTok! Internauții, impresionați de cât de bine arată Claudia Gălățanu: „Ce frumusețe de femeie! Să tot arăți așa la 50 de ani”

Un video de la ziua de naștere a mamei lui Mario Fresh, viral pe TikTok! Internauții, impresionați de cât de bine arată Claudia Gălățanu: „Ce frumusețe de femeie! Să tot arăți așa la 50 de ani”

Un video de la ziua de naștere a mamei lui Mario Fresh, viral pe TikTok! Internauții, impresionați de cât de bine arată Claudia Gălățanu: „Ce frumusețe de femeie! Să tot arăți așa la 50 de ani”

Pe lângă o carieră muzicală de succes, Mario Fresh se poate lăuda și cu o familie frumoasă și fericită. Recent, artistul și-a aniversat mama și i-a pregătit o surpriză de proporții.

Gallery

​Claudia și Mihai Gălățanu sunt împreună de aproape trei decenii și au două mari comori: Mario și Raluca. Mama lui Mario Fresh a schimbat prefixul în urmă cu câteva zile, iar cei dragi i-au organizat o petrecere grandioasă.

Claudia a arătat impecabil și a fost toată numai un zâmbet la party. Pe lângă cadouri și buchete uriașe de flori, mama lui Mario Fresh a avut parte de o surpriză emoționantă din partea artistului.

Mario și-a adus trupa și a cântat câteva piesa pentru mama lui și invitații ei. „I-am făcut un concert surpriză mamei la petrecerea de 50 de ani. Priviți reacția ei”, a scris artistul pe TikTok.

@mariofresh La Multi Ani, Mom!? @claudia-g #blowthisup #gopop #mariofresh #foru #music #singer ♬ sunet original - MarioFresh

Artistul a postat un moment scurt de la party și pe contul de TikTok. Filmulețul a adunat peste jumătate de milion de vizualizări și sute de comentarii. Internauții au fost uimiți de cât de bine arată mama artistului și i-au făcut complimente pe bandă rulantă.

„Ce frumusețe de femeie!”, „Să tot arăți așa la 50 de ani!”, „Super mișto femeia”, „Ce mamă superbă ai! E foarte frumoasă”, „Vai cât de minunată poate să fie...este superbă”, „Așa mamă, așa fiu!”, „Wow ce mămică superbă ai! Să fiți sănătoși!, „Uitându-mă pe TikTok, pot spune că mama lui Mario este chiar Fresh!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii artistului.

 Fotografii: Instagram/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni