Mario Fresh și RENVTØ, moment unic la aniversarea emisiunii Vorbește Lumea

Au trecut 8 ani de când emisiunea „Vorbește lumea” aduce în fiecare zi bucurie pe chipurile telespectatorilor PROTV, dar și multe informații utile despre absolut orice. Pe data de 13 iulie 2023, matinalul a completat încă un an plin de veselie, râsete și energie, iar vedetele din showbiz-ul românesc nu au uitat să transmită câteva mesaje de suflet!

Printre personalitățile care au pășit în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, cu ocazia aniversării a 8 ani de la prima difuzare, s-au aflat și Mario Fresh și RENVTØ, cei care au lansat hit-ul „Necesar”.  

Piesa, care a strâns până la acest moment zeci de milioane de vizionări pe Youtube, a fost cântată și astăzi în emisiune. De asemenea, Mario Fresh și RENVTØ au fost întrebați ce făceau în anul 2015, când a fost lansat matinalul de la PROTV, iar răspunsurile lor au fost mai sincere ca niciodată!

„Mă mutasem la București și am dat de viață cu adevărat. Aveam 15 ani”, a spus Mario Fresh. Pe de cealaltă parte, colegul său de breaslă împlinise atunci abia 12 ani, așa că: „Nu știam ce făceam”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni