• PRO TV
  • „Blestemul” actorilor din „Singur Acasă”. Cu ce probleme serioase s-au confruntat celebrele personaje, în viața reală

„Blestemul” actorilor din „Singur Acasă”. Cu ce probleme serioase s-au confruntat celebrele personaje, în viața reală

„Blestemul” actorilor din „Singur Acasă”. Cu ce probleme serioase s-au confruntat celebrele personaje, în viața reală

Pe cât de frumoasă și de haioasă este seria „Singur Acasă”, pe atât de dură a fost viața unor actori care au dat viață personajelor îndrăgite. Nu doar Macauley Culkin a avut de suferit, ci și alți colegi de platou.

 

Gallery

​„Singur Acasă” rămâne, de zeci de ani, poate cel mai vizionat film de Crăciun, dar bucuria actorilor a fost umbrită, de-a lungul timpului, de problemele prin care au trecut.

Ce probleme au întâmpinat actorii din „Singur Acasă”

Cele mai cunoscute probleme sunt cele ale lui Macaulay Culkin, cel care i-a dat viață lui Kevin. În anul 1994, a „divorțat” de părinții săi, pentru ca aceștia să nu îi controleze averea, urmând ca, în anul 2002, să divorțeze de femeia cu care se însurase în anul 1998.

Ulterior, a început să aibă probleme cu drogurile, fiind și arestat din această cauză și, la un moment dat, numele lui a apărut în scandalul sexual al lui Michael Jackson, insistând că nu a fost niciodatăinter abuzat de regretatul star pop.

John Heard, tatăl lui Kevin, a fost însurat de trei ori și a avut tot atâția copii, judecându-se inclusiv pentru custodia unuia dintre copii. Mai mult decât atât, a fost găsit vinovat de pătrundere în casa unei foste iubite și a fost acuzat de agresiune de gradul trei, după ce ar fi lovit una dintre fostele soții, dar și pe noul ei iubit.

Buzz a creat probleme și în lumea reală

Devin Ratray l-a interpretat pe Buzz, un adolescent rebel și dur și se pare că ajungerea la maturitate a demonstrat că aceste trăsături s-au manifestat și mai târziu. În urmă cu doar câțiva ani, a fost arestat, deoarece și-ar fi sugrumat o fostă iubită, fiind acuzat de violență domestică, dar și de alte infracțiuni.

Mai mult decât atât, după doar un an, a fost acuzat că și-ar fi drogat și violat prietena, în anul 2017.

Joe Pesci, cel care l-a interpretat pe Harry, unul dintre cei doi hoți, nu a scăpat nici el de probleme. Bărbatul a fost acuzat că a angajat un asasin, pentru a ucide o anumită persoană. Victima a reușit să supraviețuiesc miraculos, conform The Sun.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni