• PRO TV
  • Cum arată mama lui Kevin din celebra serie „Singur Acasă”, la 33 de ani de la apariția primului film. Actrița i-a fost alături când a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Cum arată mama lui Kevin din celebra serie „Singur Acasă”, la 33 de ani de la apariția primului film. Actrița i-a fost alături când a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Cum arată mama lui Kevin din celebra serie „Singur Acasă”, la 33 de ani de la apariția primului film. Actrița i-a fost alături când a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Catherine O’Hara, cea care i-a dat viață mamei lui Kevin, în cele două filme „Singur Acasă”, a revenit în atenția publicului, după ce Macaulay Culkin a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Gallery

A devenit o tradiție ca, înainte de Crăciun, fanii seriei „Singur Acasă” să revadă cele două filme care au făcut istorie, în care Kevin și mama lui, Kate McAllister, au asigurat, de fiecare dată, răspândirea spiritului sărbătorilor.

Cum arată mama lui Kevin din „Singur Acasă”

Catherine O’Hara are 69 de ani și, pe măsură ce a înaintat în vârstă, a trecut și prin schimbările care vin la pachet cu acest lucru. Ultimele fotografii cu aceasta au stârnit melancolia fanilor seriei, atunci când a fost fotografiată împreună cu Macaulay Culkin, pe Walk of Fame.

Celebrele filme „Singur Acasă” au reprezentat un salt impresionant în cariera celor doi și, chiar dacă numele lor sunt asociate, imediat, cu filmele de Crăciun, aceștia au mai jucat și în alte producții cinematografice.

După succesul răsunător al seriei „Singur Acasă”, Catherine a rămas în industria cinematografică, unde a interpretat alte roluri memorabile. Recent, i-a dat viață personajului Moira Rose, în serialul ”Schitt’s Creek”, câștigând un Premiu Emmy.

De-a lungul timpului, Julio Macat, directorul de imagine al filmului „Singur Acasă”, a mărturisit că Elizabeth Perkins fusese propusă pentru rolul mamei lui Kevin, rolul fiindu-i dat, ulterior, lui Catherine O’Hara.

Macaulay Culkin a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

La eveniment, celebrul Macaulay a fost însoțit de Brenda Song, logodnica lui, care a devenit cunoscută cu ajutorul serialului „Zack și Cody, ce viață minunată!”, interpretând rolul lui London Tipton, dar și de cei doi copii pe care îi au împreună.

În timpul discursului pe care l-a ținut, Catherine O’Hara i-a mulțumit lui Macaulay Culkin, deoarece a inclus-o și pe ea, mama lui „falsă”, care l-a „lăsat singur acasă nu o dată, ci de două ori”.

Macaulay s-a emoționat extrem de tare, în momentul în care i-a mulțumit logodnicei sale, care i-a rămas alături chiar și în cele mai grele perioade din viața lui: „Aș vrea să îi mulțumesc Brendei. Ești absolut totul pentru mine. Ești campioana mea.

Tu ești singura persoană care astăzi este mai fericită decât mine. Nu ești doar cea mai bună femeie pe care am cunoscut-o, ești cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Tu mi-ai dat sens în viață. Tu mi-ai dat o familie”.

 

Sursa foto: Facebook, Profimedia Images, Captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni