• PRO TV
  • Cum a aflat Dragoș Bucur că suferă de diabet. Gazda emisiunii „Visuri la cheie” a primit diagnosticul în urmă cu două decenii

Cum a aflat Dragoș Bucur că suferă de diabet. Gazda emisiunii „Visuri la cheie” a primit diagnosticul în urmă cu două decenii

Cum a aflat Dragoș Bucur că suferă de diabet. Gazda emisiunii „Visuri la cheie” a primit diagnosticul în urmă cu două decenii

Dragoș Bucur a trecut printr-un moment foarte greu, în urmă cu 20 de ani, atunci când a aflat că suferă de diabet. De atunci și până în prezent, acesta se luptă cu boala, în permanență.

Gallery

​Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet, în urmă cu 20 de ani, veste care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Și-a dat seama că ceva nu este în regulă, în momentul în care corpul a început să prezinte unele simptome.

Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet la doar 22 de ani

Nu a fost ușor, dar a aflat boala cu care se confrunta. Pe lângă simptomele clasice, acesta slăbise extrem de mult, lucru ce l-a îngrijorat și, în cele din urmă, a ajuns la medic, unde a și primit teribilă.

Totul s-a întâmplat când avea doar 22 de ani și se afla în timpul unei campanii de promovare a unul film, prin întreaga țară. Comportamentul său de atunci i-a ridicat unele semne de întrebare, aflând, după aceea, care era factorul declanșator.

„Beam, mâncam și mă culcam. Poliurie, polifagie, polidipsie. Adică faci pipi des, mănânci mult, îți e sete în permanență. Sunt aceste trei simptome clasice. Slăbisem cred că vreo 15 – 20 de kilograme și la un moment dat te duci la doctor”, a povestit acesta, în cadrul unui podcast.  

Cum i-a schimbat diabetul viața

Deoarece diabetul este o boală mortală, cei care suferă de ea trebuie să fie foarte atenți la cum o tratează, pentru a nu se agrava sau chiar mai rău. Prin urmare, acesta a trebuit să se adapteze și a început să aibă mai multă grijă de el.

Gazda emisiunii „Visuri la cheie” a început să mănânce cât mai sănătos, cât mai puțin procesat, a început să facă sport la un nivel mai înalt și să se odihnească așa cum trebuie.  

„Cel mai greu îți este până te obișnuiești cu ideea. Nu vreau să minimizez boala, e o boală foarte parșivă, pentru că dacă nu ai grijă, în zece ani ai corpul praf”, a mai povestit Dragoș Bucur.

 

Sursa foto: Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni