• PRO TV
  • Andreea Tonciu și-a luat casă nouă. Vedeta va face sărbătorile de iarnă în noua locuință: „Am așteptat foarte mult timp”

Andreea Tonciu și-a luat casă nouă. Vedeta va face sărbătorile de iarnă în noua locuință: „Am așteptat foarte mult timp”

Andreea Tonciu și-a luat casă nouă. Vedeta va face sărbătorile de iarnă în noua locuință: „Am așteptat foarte mult timp”

Andreea Tonciu și-a cumpărat casă nouă și va petrece sărbătorile de iarnă în noua locuință. De data aceasta, nu va mai pleca nicăieri, alegând să petreacă mult timp alături de familia ei.

Gallery

Andreea Tonciu este în culmea fericirii, deoarece și-a cumpărat o nouă casă. Pe cât de mult se bucură, deoarece și-a văzut visul devenit realitate, pe atât de mult a detestat procesul de mutare.

Andreea Tonciu are casă nouă

Concurenta ”Survivor All Stars”, emisiune care va începe pe data de 16 ianuarie, a încheiat anul 2023 într-un mare fel. Vedeta s-a mutat într-o nouă locuință, alături de fiica și de soțul ei. Mai mult decât atât, îi place atât de mult, încât își dorește ca ultima suflare să și-o dea în casa cea nouă.

„Crăciunul îl voi petrece în casa mea nouă, cu familia mea, iar, de Revelion, tot în casa nouă. Stăm acasă anul acesta. Casa mea nouă este foarte ok. Am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă. Mie nu îmi place să mă mut. Mutarea asta m-a obosit groaznic.

Deci a fost dezastru, m-a obosit teribil, nu sunt adepta mutatului. Deci, în casa asta, aș vrea să mor dacă se poate, dar, cu siguranță nu, pentru că soțul vrea în altă casă mai mare”, a povestit Andreea Tonciu, în cadrul unei emisiuni online.

Andreea Tonciu, încrezătoare în mariajul ei

Andreea Tonciu este convinsă că ea și soțul ei nu se vor despărți niciodată, chiar dacă, așa cum se întâmplă în fiecare relație, și ei se ceartă. Aceasta susține că ceea ce îi ajută să rămână împreună este faptul că trec imediat peste neînțelegeri și se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic rău.

„Mai sunt unele femei sau unii bărbați care zic «Trebuie să îl pun la punct. Două-trei zile, nu vorbesc cu el». Hello? Stați în aceeași casă, dormiți în același pat, cum să nu vorbești? N-ai cum, mie mi se pare o tâmpenie chestia asta. Nu există așa ceva la mine. Vorbesc, înțelege, bine, nu, iarăși bine. Cred că d-aia îmi merge mie bine, că nu țin ranchiuna asta așa mare”, a mai spus Andreea Tonciu.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni