• PRO TV
  • Andreea Tonciu, interdicție de la soț! Ce nu are voie să facă vedeta acasă

Andreea Tonciu, interdicție de la soț! Ce nu are voie să facă vedeta acasă

Andreea Tonciu, interdicție de la soț! Ce nu are voie să facă vedeta acasă

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, iar acest lucru se datorează modului său natural de exprimare. Vedeta nu are probleme atunci când vine vorba despre a-și susține discursul în public și mereu punctează ceea ce consideră. Recent, ea și-a făcut cont pe TikTok, platformă pe care a fost asaltată de fani.

Andreea Tonciu este deja virală pe TikTok, deși și-a deschis contul în urmă cu doar câteva luni. Vedeta a adunat o comunitate impresionantă de fani, care o susține, o încurajează și îi oferă motivația de a posta în continuare videoclipuri amuzante. Ba mai mult decât atât, bruneta intră pe live cu prietenii și fanii ei, acolo unde oamenii îi pot face donații consistente. 

Chiar dacă lumea o susține pe Andreea în a posta pe TikTok, soțul ei se pare că nu este de aceeași părere. Bruneta a recunoscut că Daniel Niculescu și familia lui nu sunt foarte fericiți atunci când ea intră pe celebra platformă destinată internauților. 

,,În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva. Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea.

Eu de ce să nu am așa ceva? Mai fac niște meciuri, îmi place să mă amuz, să țip, și au sărit în capul meu. Dar lăsați-mă, domnle, că fac ce vreau. Când sunt singură acasă fac TikTok, când vine cineva acasă, închid live-ul. Eram într-un live cu cineva, și el mă suna, mi se bloca și live-ul, îmi dădea mesaje”, a povestit diva pentru o emisiune mondenă.

Chiar dacă inițial soțul Andreei Tonciu nu avea cea mai bună reacție atunci când vedeta posta pe TikTok, acum Daniel Niculescu știe că nu are ce să facă în această privință. 

„Nu i-am zis, dar a aflat. Nu mai are ce să zică acum, am TikTok, pot să fac live, postări, fac ce vreau pe TikTok.(…) Singura care mă susține este fata mea, care vrea și ea să apară”, a adăugat diva.

Sursă foto: Andreea Tonciu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni