• PRO TV
  • VIDEO Cum a cerut-o Alin Oprea pe iubita lui, Medana, în căsătorie de față cu o mie de oameni

VIDEO Cum a cerut-o Alin Oprea pe iubita lui, Medana, în căsătorie de față cu o mie de oameni

VIDEO Cum a cerut-o Alin Oprea pe iubita lui, Medana, în căsătorie de față cu o mie de oameni

Alin Oprea a decis că a venit momentul să pună întrebarea cea mare și a cerut-o de soție pe iubita lui, Medana. De față au fost circa o mie de români din Milano, care petreceau de Ziua Națională.

Alin Oprea de la Talisman a găsit momentul potrivit să facă pasul cel mare alături de actuala iubită. Artistul, care se afla în turneu în Italia, a îngenuncheat în fața a o mie de români care îl invitaseră să cânte la petrecerea dedicată Zilei Naționale.

Solistul a vrut de multă vreme să facă acest gest, însă nu găsea momentul potrivit. „Aseară am simțit că este momentul. Am simțit că e energia necesară să fac acest lucru și am reușit”, a dezvăluit Alin Oprea, în direct prin video call, în emisiunea La Măruță.

Artistul a mărturisit că a avut emoții și că nu a înțeles cum s-a descurcat. Vezi VIDEO mai jos!

Alin Oprea este la doua căsnicie, după ce în 2020 a divorțat de Larisa Uță, femeia cu care are doi copii majori, un băiat și o fată.

Partenera artistului a dezvăluit recent că Alin Oprea a ieșit din primul mariaj distrus din punct de vedere emoțional. Ea a mărturisit că a reușit să-i redea cântărețului încrederea în el și într-o nouă relație.

Mă bucur din suflet că am reușit să șterg trecutul și rănile pe care Alin Oprea le avea în momentul în care l-am cunoscut. Trecutul nici nu mai contează! Judecătorul suprem este Dumnezeu, nu omul. Cea mai mare dovadă este faptul că orice om poate lua viața de la zero când are voință, susținere și iubire”, a scris Medana pe contul ei de socializare.

Fotografii: Facebook Alin Oprea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni