• PRO TV
  • Starea Regelui Charles se înrăutățește. Veștile nu sunt bune deloc, pregătirile pentru înmormântare au fost actualizate

Starea Regelui Charles se înrăutățește. Veștile nu sunt bune deloc, pregătirile pentru înmormântare au fost actualizate

Starea Regelui Charles se înrăutățește. Veștile nu sunt bune deloc, pregătirile pentru înmormântare au fost actualizate

Starea de sănătate a regelui Charles se deteriorează progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham să țină un plan actualizat pentru iminenta sa înmormântare - ale cărei pregătiri au început a doua zi după ce regina Elisabeta a fost înmormântată, au declarat persoane din interiorul Casei Regale.

Gallery

​Monarhul în vârstă de 75 de ani a renunțat la majoritatea îndatoririlor publice după ce a fost diagnosticat cu cancer în luna februarie. Starea suveranului s-a înrăutățit, mai multe surse declarând că situația „nu este bună”.

„Bineînțeles că este hotărât să  învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă", a declarat un vechi prieten al familiei regale.

Regele Charles nu a dezvăluit cu ce tip de cancer a fost diagnosticat, dar a recunoscut că nu este vorba de cancer de prostată, care este una dintre cele mai ușor de tratat forme ale bolii.

Palatului Buckingham este în alertă, iar asistenții regelui examinează cu regularitate copii ale unui document de câteva sute de pagini care prezintă planurile funerare regale, denumit „Operațiunea Menai Bridge”.

„Planurile sunt ținute la zi în mod activ, după ce regele a fost diagnosticat cu cancer", a declarat pentru Daily Beast un fost membru al personalului regal.

Documentul extrem de detaliat a fost creat la o zi după ce regina Elisabeta a fost înmormântată pe 8 septembrie 2022 - și folosește funeraliile celei mai longevive regine ca un ghid pentru a se asigura că cele ale lui Charles se vor desfășura mai bine.

Oficialii militari au confirmat că Operațiunea Menai Bridge este actualizată în mod regulat, dar au subliniat că este o procedură standard.

Toți membrii regali au planuri funerare actualizate care sunt clasificate în funcție de cuvinte de cod bazate pe poduri, cel al reginei Elisabeta fiind faimosul „Operațiunea Podul Londrei”.

Planul de decesului fostului Prinț de Wales este numit după podul suspendat care leagă insula Anglesey de partea continentală a Țării Galilor.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni