• PRO TV
  • Predicția sumbră pe care Nostradamus a făcut-o în urmă cu aproximativ 500 de ani: Ce a spus despre Regele Charles și familia regală din Marea Britanie

Predicția sumbră pe care Nostradamus a făcut-o în urmă cu aproximativ 500 de ani: Ce a spus despre Regele Charles și familia regală din Marea Britanie

Predicția sumbră pe care Nostradamus a făcut-o în urmă cu aproximativ 500 de ani: Ce a spus despre Regele Charles și familia regală din Marea Britanie

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, este considerat cel mai mare prezicător din istorie, datorită lucrării „Les Propheties”, care a apărut pentru prima dată în anul 1555.

Gallery

După cum s-a dovedit până în prezent, cele mai multe dintre profețiile pe care le-a avut Nostradamus s-au adeverit, iar acum presa din întreaga lume afirmă că celebrul clarvăzător a prezis inclusiv problemele pe care le are în prezent familia regală din Marea Britanie.

Și vorbim aici atât despre scandalul dintre Regele Charles și Prințul William, de-o parte, și Prințul Harry, de altă parte, dar și despre faptul că atât Kate Middleton, cât și Regele Charles, au fost diagnosticați cu cancer.

Din câte se pare, Nostradamus a prezis când va muri Regina Elisabeta a II-a, dar a și afirmat că anul 2024 este unul de cotitură pentru familia regală din Marea Britanie. Mai exact, profetul ar fi spus că, din cauza unei serii uluitoare de evenimente, domnia Regelui Charles s-ar putea încheia brusc.

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul vârstei de 96 de ani”, afirmase Nostradamus.

În ciuda celor spuse de marele profet, nimeni nu a avut curajul să-i întrebe oficial pe membrii familiei regale dacă Regele Charles are de gând să renunțe la tron în următoarea perioadă, ținând cont de problemele de sănătate pe care le are.

„Regele Insulelor alungat de forță va fi înlocuit de unul care nu va avea pecete de rege”, ar fi indicat Nostradamus în cartea sa, „Les Propheties”.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni