• PRO TV
  • Ce se va întâmpla în 2024, conform unui ”călător în timp”, celebru pe TikTok: ”Va fi cel mai rău an din istorie...”

Ce se va întâmpla în 2024, conform unui ”călător în timp”, celebru pe TikTok: ”Va fi cel mai rău an din istorie...”

Ce se va întâmpla în 2024, conform unui ”călător în timp”, celebru pe TikTok: ”Va fi cel mai rău an din istorie...”

Nostradamus are concurență în persoana lui Eno Alaric, ”călătorul în timp” de la TikTok care pretinde că vine din viitor și ne avertizează cu privire la ceea ce ne așteaptă. Conform acestuie, 2024 pare un an cu multe frământări.

Personajul, care este celebru pe TikTok și care pretinde că a călătorit în timp, din anul 2671, ne avertizează că 2024 va fi ”cea mai rău an din istorie în materie de dezastre naturale”.

Acesta spune că între februarie și aprilie 2024, se vor produce catastrofe naturale fără precedent. Prima are și o dată anume: pe 17 februarie 2024, ziua în care Houston va fi lovit de prima tornadă F6 din istorie.
O lună mai târziu, în martie 2024, călătorul în timp prevede o furtună de nisip care va afecta centrul Statelor Unite.
Drama nu se termină, pentru că în aprilie, un cutremur cu magnitudinea 9.8 va lăsa în ruine câteva orașe, printre care San Francisco și Los Angeles, generând un tsunami uriaș, care va devasta coasta Californiei.
Printre atâtea vești proaste, Eno Alaric mai menționează și un mesaj venit de la extratereștri, o dată cu ploaia de meteoriți din luna martie, dar și nașterea primului copil cu organe noi, precum urechi mai lungi și coadă, care va marca următorul pas în evoluția umană - în vara lui 2024.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni