• PRO TV
  • Mihaela Borcea, complet schimbată! Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea după 12 ani de la divorț

Mihaela Borcea, complet schimbată! Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea după 12 ani de la divorț

Mihaela Borcea, complet schimbată! Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea după 12 ani de la divorț

La Gala Campionilor, eveniment la care a fost și premiată, Mihaela Borcea și-a făcut apariția alături de actualul său partener, Sorin Rap. Fosta soție a lui Cristi Borcea este complet schimbată și pare mai fericită ca niciodată!

Gallery

​Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți vreme de 23 de ani și au, împreună, trei copii. După divorț au rămas în relații bune, iar de aproape 8 ani, fosta soție a milionarului trăiește alături de Sorin Rap, actualul său partener.

Recent, cei doi au fost prezenți la Gala Campionilor, un eveniment important care a avut loc într-un restaurant de lux din Brașov. Mihaelei Borcea i-a fost înmânat, cu această ocazie, Premiul de Excelență în managementul hotelier, ea fiind managerul unui hotel celebru din stațiunea Olimp.

Mihaela Borcea a publicat mai multe fotografii și în mediul online, alături de mesaje în care le-a mulțumit celor care i-au fost aproape, în special partenerului său de viață, Sorin Rap. Fosta soție a lui Cristi Borcea a „scăpat” în postare și o imagine în care apare alături de iubitul său, fiind în mod evident foarte fericită alături de el. (Vezi cum arată acum Mihaela Borcea).

„Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect. Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele.

Acest prestigios premiu îl dedic cu recunoștință celor care m-au sprijinit necondiționat: familiei mele, partenerului meu de viață, prietenilor și colaboratorilor fără de care această performanță nu ar fi fost posibilă”, a scris Mihaela Borcea pe Instagram.

Foto: Instagram, Facebook, Stirile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni