• PRO TV
  • Șoc la Hollywood! Vin Diesel e acuzat de agresiune sexuală de o fostă asistentă! Ce a povestit victima

Șoc la Hollywood! Vin Diesel e acuzat de agresiune sexuală de o fostă asistentă! Ce a povestit victima

Șoc la Hollywood! Vin Diesel e acuzat de agresiune sexuală de o fostă asistentă! Ce a povestit victima

Vin Diesel, din franciza Fast and Furious, a fost acuzat de agresiune sexuală de către o fostă asistentă. Femeia l-a dat în judecată pe starul de la Hollywood și cere despăgubiri uriașe.

Gallery

Asta Jonasson susține că actorul a agresat-o în 2010 într-un hotel din Atlanta, în timpul filmărilor pentru „Fast Five”.

Asta Jonasson i-a dat în judecată pe actor, pe compania sa de producție și pe sora lui, care lucrează ca președinte al One Race Productions, pentru presupusă discriminare pe criterii de gen, mediu de lucru ostil, represalii și concediere abuzivă.

Avocata lui Jonasson, Claire-Lise Kutlay, a declarat că procesul clientei sale urmărește tragerea la răspundere a lui Diesel și celor care „au permis și acoperit agresiunea sexuală a acestuia”, scrie The Guardian.

Potrivit actelor depuse la proces, Jonasson, care avea experiență de lucru pentru companii de producție și „actori cunoscuți”, a fost angajată de One Race în septembrie 2010 pentru a lucra ca asistentă a lui Diesel.

Asistenta a mers pe platoul de filmare al filmului „Fast Five” din Atlanta, unde a organizat petreceri și a „satisfăcut” cererile actorului, printre care aceea de a sta aproape de el pentru ca acesta să aibă „acoperire” în timp ce participa la petreceri fără iubita sa, în cazul în care ar fi fost fotografiat cu alte femei, scrie The Guardian.

Aceasta a povestit că într-o seară, garda de corp a lui Diesel a sunat-o și i-a spus că acesta nu răspunde la telefon și că trebuie să părăsească camera sa de la hotelul St Regis. Când tânăra l-a informat pe actor, acesta, care era dezbrăcat, a tras-o în patul său. Ea a povestit că a încercat să scape, dar actorul a încercat s-o sărute cu forța și s-o pipăie. Jonasson i-a cerut să se oprească și s-a luptat să scape din strânsoarea lui.

Femeia a mai spus că actorul a vrut să-i scoată lenjeria intimă, însă ea a țipat și a reușit să fugă spre baie. Asistenta lui Vin Diesel a mai spus că în acea seara, actorul s-a masturbat în fața în ei.

„Îngrozită, doamna Jonasson a închis ochii, încercând să se disocieze de agresiunea sexuală și să evite să-l înfurie”, scrie în plângerea depusă la proces. Imediat după presupusa agresiune, Asta Jonasson a fost concediată.

Kutlay, avocata lui Jonasson, a declarat că angajatorii trebuie să-i protejeze și să-i apere pe cei care vorbesc despre agresiunea sexuală și hărțuire. „Sperăm că decizia curajoasă a doamnei Jonasson de a ieși în față ajută la crearea unei schimbări de durată și împuternicește alte victime ale abuzului sexual", a declarat Kutlay.

Jonasson a continuat să lucreze în film și televiziune, dar nu a vorbit de teamă că va fi ostracizată de o industrie „care avea un model de protecție a bărbaților puternici și de reducere la tăcere a femeilor abuzate”. Ea a decis să vorbească după ce s-a simțit încurajată de mișcările #MeToo și Time's Up, precum și de noua legislație.

Ce spun reprezentanții lui Vin Diesel

Actorul neagă acuzațiile care îi sunt aduse. Avocatul său a susținut că este prima dată când Vin Diesel a auzit de această plângere veche de 13 ani și a adăugat că femeia care a depus plângerea i-a fost asistentă lui Vin Diesel doar nouă zile.

 Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni