• PRO TV
  • Duetul care a emoționat milioane de oameni! Andrea Bocelli are un fiu la fel de talentat și „ridicol de chipeș”: „Inima îmi explodează de bucurie la auzul vocilor lor cerești”

Duetul care a emoționat milioane de oameni! Andrea Bocelli are un fiu la fel de talentat și „ridicol de chipeș”: „Inima îmi explodează de bucurie la auzul vocilor lor cerești”

Duetul care a emoționat milioane de oameni! Andrea Bocelli are un fiu la fel de talentat și „ridicol de chipeș”: „Inima îmi explodează de bucurie la auzul vocilor lor cerești”

Andrea Bocelli (65 de ani) este unul dintre cei mai talentați și iubiți tenori din lume! Pe lângă succesul de care se bucură pe plan profesional, artistul se mândrește și cu o familie superbă.

Gallery

​De Sărbători, tenorul italian le-a oferit fanilor un moment cu totul și cu totul special alături de Matteo, fiul care îi calcă pe urme.

Pentru o ediție specială de Crăciun a emisiunii „The Chosen’s 2023”, Andrea Bocelli a înregistrat un video emoționant alături de fiul său. Cei doi au cântat „Holy Night”, iar clipul s-a viralizat pe rețelele de socializare și a adunat aproape 35 de milioane de vizualizări și sute de comentarii. (Vezi imagini cu Matteo în GALERIA FOTO de mai sus)

 „Cine ar fi crezut că are un fiu atât de sexy, talentat și ridicol de chipeș!”;

 „Fără cuvinte! Inima îmi explodează de bucurie la auzul vocilor lor cerești. Vă mulțumesc amândurora pentru darul vostru de a cânta. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că v-a dăruit acest dar amândurora!”;

„Plâng de fiecare dată când o ascult!”;

„Wow, ce genă bună este în familia asta!”;

„I-am ascultat și nu mă mai satur de acest videoclip!”;

„Sublim! Fiul tău e magnific!”;

„Ce dar prețios a primit de la tatăl său”;

„Mereu l-am iubit pe Andrea Bocelli! Are vocea unui înger, dar să-l aud cântând alături de Matteo… pur și simplu Rai”;

„Cred că tatăl lui este atât de mândru”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Tenorul italian, care a rămas orb la vârsta de 12 ani, s-a căsătorit cu Enrica Cenzatti în 1992, iar trei ani mai târziu a venit pe lume primul băiat al cuplului: Amos. Cel de-al doilea băiat s-a născut în 1997 și a primit numele Matteo.

Andrea și Enrica au divorțat în 2002, iar tenorul s-a căsătorit 12 ani mai târziu cu Veronica Berti, care este și managerul său. Femeia i-a dăruit o fetiță, pe nume Virginia.

Cu ce se ocupă Matteo, fiul lui Andrea Bocelli

Matteo are 26 de ani și se împarte între cele două mari pasiuni ale sale: muzica și modellingul. Fiul lui Bocelli a studiat muzica clasică la Conservatorul „Luigi Boccherini” din orașul italian Lucca și a fost imaginea „Guess” în campania de promovare a colecției de toamnă-iarnă 2017-2018.

Nu este prima dată când Matteo cântă alături de tatăl său. Tânărul a apărut pe marile scene ale lumii și a oferit câteva momente memorabile alături de Andrea dar și de sora lui mai mică, Virginia.

​Andrea Bocelli mărturisea într-un interviu că vocea fiului său este diferită de a lui și este o adevărată onoare să cânte pe aceeași scenă cu el.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni