• PRO TV
  • Andra, decolteu irezistibil la avanpremiera “Tati Part Time”. Fiica ei, Eva, este vedeta filmului

Andra, decolteu irezistibil la avanpremiera “Tati Part Time”. Fiica ei, Eva, este vedeta filmului

Andra, decolteu irezistibil la avanpremiera “Tati Part Time”. Fiica ei, Eva, este vedeta filmului

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este star de cinema! În vârstă de 7 ani, fetița a arătat ca o adevărată vedetă de la Hollywood la avanpremiera filmului “Tati Part time”.

Eva Măruță joacă în rolul principal, alături de actorul Alex Bogdan, în filmul care va avea premiera în cinematografe în ianuarie. Este debutul micuței în cinematografie. “Ai emoții mari?”, a întrebat-o Andra pe mica vedetă, înainte să plece la cinematograf, pentru marele eveniment.

Nu numai Eva era însă emoționată: “Îți dai seama ce emoii avem și noi, ca și părinți?”, a spus și Andra.
Eva și-a făcut apariția într-un costum alb cu fustiță plisată, în vreme ce Andra a optat pentru unul negru, strălucitor și decoltat.

Gallery

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a descris această experiență ca fiind una „de neuitat” și a povestit de curând, în emisiunea “Vorbește lumea”, cât de mult s-a distrat pe platourile de filmare.

„M-am distrat cel mai tare la scena din parc pentru că am încercat și eu prima oară cartofi cu înghețată. (…) M-am înțeles foarte bine cu toți colegii. Mi-a plăcut mult experiența asta și este una de neuitat”, a spus Eva.

„Am fost doi copii pe platou. Unul mai alintat, eu aici, și tot timpul m-am lovit, am căzut. (….). Am avut foarte mult de filmat cu Eva. De obicei la celălalte filme pe care le-am făcut e o atmosferă foarte serioasă, acum efectiv am reușit să mă relaxez atât de tare pentru că m-am distrat toată ziua, nu numai când filmam. Ne alergam, făceam glume, caterincă. E o comedie 100% și tema foarte mare este această confruntare între old parenting și parentingul modern”, a adăugat și Alex Bogdan.

View this post on Instagram

A post shared by @tati.part.time

„Tati e foarte mândru de mine, mi-a și zis asta în fiecare zi. Mi-a adus și flori. M-a încurajat, mi-a zis să nu am emoții, am repetat. Prima oară când a văzut o parte din film a început să plângă”, a mărturisit Eva Măruță.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni