• PRO TV
  • Cătălin Măruță a urcat pe scenă și i-a făcut o surpriză colosală Andrei! Artista, la un pas să izbucnească în lacrimi: „Un moment de neuitat la Tradițional 2”

Cătălin Măruță a urcat pe scenă și i-a făcut o surpriză colosală Andrei! Artista, la un pas să izbucnească în lacrimi: „Un moment de neuitat la Tradițional 2”

Cătălin Măruță a urcat pe scenă și i-a făcut o surpriză colosală Andrei! Artista, la un pas să izbucnească în lacrimi: „Un moment de neuitat la Tradițional 2”

De 1 Decembrie, Andra le-a făcut cel mai frumos cadou clujenilor și a concertat alături de Orchestra Frațiilor Advahov la Sala Polivalentă. Îndrăgita artistă și-a surprins publicul cu invitați surpriză și o oferit momente memorabile în cadrul spectacolului „Tradițional 2”.

Gallery

​De un moment memorabil, care între timp a devenit și viral pe rețelele de socializare, a avut parte și Andra. La un moment dat, Cătălin Măruță a întrerupt spectacolul și a urcat pe scenă cu microfonul în mână.

„Mă bucur să fiu aici alături de soția mea și să vă spun: La mulți ani, România! La mulți ani! Și vreau să vă mai spun ceva... Nici Andra nu știe, nici Orchestra Fraților Advahov. Am plecat de la emisiune, iar în avion m-am întâlnit cu o legendă. Acea legendă mi-a zis în felul următor: «Măruță, cântă Andra la mine acasă? 10.000 de oameni aici la Polivalentă? Vreau să vin să spun La mulți ani România». Nimeni altul decât Florin Piersic”, a spus prezentatorul în timp ce marele actor pășea pe scenă în uralele publicului.

Extrem de emoționată, Andra abia și-a putut stăpâni lacrimile și l-a îmbrățișat pe marele maestru.

Artista a postat momentul video și pe contul de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj emoționant.

Un moment de neuitat la „Tradițional 2”- Cluj în fața a 10.000 de oameni! Nu stiam ca va urca pe scena alături de mine, unul dintre cei mai iubiți români, Florin Piersic! O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a scris Andra pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Nu mi-am putut reține emoțiile… așa de frumos moment. Clujul a fost binecuvântat cu asemenea legende”;

„Extraordinar, ce surpriză! ❤️ Mi-au dat lacrimile”;

„Pentru mine o fost în vis devenit realitate că am ajuns la spectacolul tău”;

„Am venit din Torino să te vedem, mulțumesc pentru îmbrățișările calde, ești UNICĂ”;

„Bravo, Măruță, pentru această bucurie!”;

„A fost divin! Tu ești extraordinară”;

„Andra, Florin Piersic, titani!”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Andrei.

 „Copii, vreau să vă spun atât: Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus marele actor Florin Piersic pe scenă.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic”, a adăugat emoționată Andra.

 Fotografii: Instagram @Andra

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni