• PRO TV
  • La 52 de ani, Mark Wahlberg arată ca un zeu al fitnessului: „Înainte era vorba de estetică, acum vreau să trăiesc mai mult”

La 52 de ani, Mark Wahlberg arată ca un zeu al fitnessului: „Înainte era vorba de estetică, acum vreau să trăiesc mai mult”

La 52 de ani, Mark Wahlberg arată ca un zeu al fitnessului: „Înainte era vorba de estetică, acum vreau să trăiesc mai mult”

Mark Wahlberg le-a făcut pe doamne și domnișoare să suspine, iar pe domni să se gândească serios la un plan de antrenament, după ce și-a etalat fizicul impresionant pe o plajă din Barbados.

Gallery

​Mark Wahlberg, considerat unul dintre cei mai atrăgători și talentați actori de la Hollywood, a petrecut Crăciunul alături de frumoasa lui familie în insorita însulă din Caraibe. (Mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

În ultimii ani, starul de la Hollywood a devenit un împătimit al sportului și are o rutină zilnică de-a dreptul draconică.

Actorul în vârstă de 52 de ani a declarat că mentalitatea sa s-a schimbat când vine vorba despre a se menține în formă, spunând că „înainte era vorba de estetică, acum vreau să trăiesc mai mult”.

Mark Wahlberg a declarat într-un interviu pentru People că se trezește în fiecare zi la ora 4:00.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mark Wahlberg (@markwahlberg)

„Știți ceva? Mă simt bine. Mă trezesc și este frumos și sunt liniștit. Am puțin timp să mă rog și să reflectez, apoi sunt în sala de forță. Mă simt mai bine când mă trezesc devreme! Dacă nu mă antrenez dimineața, îmi este foarte greu să o fac spre sfârșitul zilei!”, a adăugat actorul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Starul recunoaște că se gândește să sară peste sală în anumite zile. „Dar sar peste, nu voi mai fi la înălțime. Tot ce am reușit să fac până acum a fost prin muncă multă. Îi încurajez pe toți să facă sport. Chiar și 10 minute... Vă veți simți mai bine”, a mai spus actorul.

Mark este căsătorit cu Rhea Durham din 2009. Cuplul are patru copii: Ella (20 de ani), Michael (17 ani), Brendan (15 ani) și Grace (13 ani).

 Foto: Profimedia Images/ Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni