• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a început anul în spital. Aceasta a ajuns cu fiul ei, de urgență, la medic: „Am început rău”. Diagnosticul a făcut-o să își anuleze vacanța

Vlăduța Lupău a început anul în spital. Aceasta a ajuns cu fiul ei, de urgență, la medic: „Am început rău”. Diagnosticul a făcut-o să își anuleze vacanța

Vlăduța Lupău a început anul în spital. Aceasta a ajuns cu fiul ei, de urgență, la medic: „Am început rău”. Diagnosticul a făcut-o să își anuleze vacanța

Nici bine nu a trecut în anul 2024, că Vlăduța Lupău a întâmpinat unele probleme.  Aceasta a ajuns cu fiul la spital, de urgență, unde a primit un diagnostic neplăcut.

Gallery

​După ce s-au întors de la petrecerea de Revelion, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au găsit fiul într-o stare îngrijorătoare. Micuțul avea febră, nu se simțea deloc bine, iar artista a decis să meargă cu el la spital imediat.

Vlăduța Lupău și-a găsit fiul într-o stare neplăcută

După ce a fost consultat de medici, s-a concluzionat că acesta are otită și, fiind nevoită să rămână acasă, pentru a avea grijă de el, a trebuit să își anuleze vacanța pe care o avea programată.

„Am început rău anul… cu otită, care ne ține acasă și nu mai putem zbura cu avionul în vacanța pe care o aveam planificată de mâine. Dar asta nu mai contează în situațiile de genul! Am ajuns la prima oră acasă, am mers la urgențe cu febră mare și am aflat de venirea otitei în viața noastră. Ne conformăm tratamentului și sperăm să trecem rapid! Sănătate multă și an nou bun! 1 Ianuarie 2024”, a scris Vlăduța, pe contul ei de Instagram.

Adi Rus a renunțat la carieră pentru familie

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a mărturisit că, atunci când ea și soțul ei s-au așezat la casa lor, au decis ca Adi Rus să fie cel care renunță la carieră de dragul familiei, Vlăduța având programate concerte unul după altul.

Niciunul dintre ei nu a regretat această hotărâre, deoarece amândoi și-au dorit foarte mult un copil și, în cele din urmă, anul 2022 le-a îndeplinit dorința.

„Adi nu se încadrează în tiparul acela de fotbaliști, el este un familist adevărat, de aceea nu a stat pe gânduri nicio clipă când a renunțat la fotbal în favoarea familiei”, a mărturisit artista, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni