• PRO TV
  • Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Modul inedit în care ce doi au dat vestea: „Sunteți predestinați”

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Modul inedit în care ce doi au dat vestea: „Sunteți predestinați”

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Modul inedit în care ce doi au dat vestea: „Sunteți predestinați”

Anul 2024 a venit cu vești foarte bune pentru fanii celor doi, căci Viviana Sposub a confirmat ceea ce se bănuia deja, și anume, împăcarea cu George Burcea.

 

Gallery

​S-au despărțit și părea să nu mai fie cale de întors, dar George Burcea a fost primit înapoi de Viviana Sposub. Se pare că cei doi nu au putut sta departe unul de altul și au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat

S-au despărțit în vară, dar nu au putut sta departe unul de celălalt. După ce s-a spus că au încercat să își mea dea o șansă, dar tentativa a eșuat, cei doi au apărut, din nou, împreună. Ieri, Viviana a postat, pe contul său de TikTok, un video de doar câteva secunde, în care cei doi apar cu fețele lipite una de alta.

Nu a durat mult, iar fanii celor doi, care sperau ca aceștia să se împace, i-au felicitat pentru alegerea făcută, fiind extrem de încântați. Internauții au bănuit că, în spatele vacanței din America a Vivianei, se află, de fapt, George Burcea, lucru ce pare să se confirme.

„Nu se putea altfel. Sunteți predestinați”, „Vă mulțumesc pentru tot! Mi-e dor de voi”, „Cei mai frumoși. Așa să fiți mereu, unul lângă celălalt. Și mai ales să nu aruncați la gunoi ce puteți repara. Felicitări”, „Frumușeilor”, au fost doar câteva din comentariile pe care Viviana și George le-au primit.  

@viviana.sposub

?

♬ K. - Cigarettes After Sex

Cum și-a pus Viviana fanii pe jar

De-a lungul timpului, Viviana a demonstrat că este o persoană extrem de discretă, vrând ca cele mai importante și mai intime aspecte ale vieții sale să nu fie le îndemâna oricui. Chiar și așa, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, la scurt timp după ce a ajuns în America, Viviana a făcut o postare care a ridicat multe semne de întrebare.

Fosta asistentă de televiziune a postat un scurt filmuleț în care este „furată” de un bărbat slab și înalt. Fața acestuia nu s-a văzut, fiind filmat doar din spate, dar, datorită aspectului fizic, internauții au spus imediat că este George Burcea.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni