• PRO TV
  • George Burcea, obligat să plece din America, pentru a nu face pușcărie. Ce se întâmplă cu fostul iubit al Vivianei Sposub

George Burcea, obligat să plece din America, pentru a nu face pușcărie. Ce se întâmplă cu fostul iubit al Vivianei Sposub

George Burcea, obligat să plece din America, pentru a nu face pușcărie. Ce se întâmplă cu fostul iubit al Vivianei Sposub

Deși s-a mutat în America, după despărțirea de Viviana Sposub, George Burcea nu a scăpat de probleme. Actorul este nevoită să părăsească țara de peste ocean, pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

Gallery

​George Burcea încă se confruntă cu consecințele acțiunilor sale, chiar și după mai mulți ani de când a avut probleme serioase cu legea. Actorul este nevoit să revină periodic în România, deoarece, dacă nu va face acest lucru, poate ajunge la închisoare.

George Burcea, nevoit să plece din America, pentru a nu ajunge la închisoare

În urmă cu aproximativ patru ani, George Burcea a fost prins drogat la volan și încă este nevoit să suporte consecințele. Acesta este nevoit să revină în România, pentru a putea participa la întâlnirile periodice pe care le are cu consilierul său de probațiune, care a fost desemnat cu supravegherea acestuia, în urma condamnării cu care s-a ales.

Conform Cancan, perioada de supraveghere este de doi ani, iar George Burcea este nevoit să respecte, în permanență, toate prevederile instanței.

„George a respectat până acum tot ce a stabilit Curtea de apel. El ține în permanență legătura cu consiliera sa. Și o anunță de fiecare dată când își schimbă domiciliul. În același timp, o ține la curent cu toate joburile pe care le are. Periodic, George trebuie să participe și la o întâlnire cu aceasta. De aceea, el urmează să revină din nou în țară”, a spus un apropiat al acestuia.

Viviana Sposub și George Burcea dau semne contradictorii

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit, dar situația dintre ei pare să se fi îmbunătățit, căci au început să se urmărească, din nou, ba chiar să își și aprecieze postările. Cu toate acestea, nu se știe dacă s-au și împăcat sau dacă doar au revenit la sentimente mai bune.

Cei doi plecaseră împreună în America, în încercarea de a-și construi o carieră solidă peste ocean, doar că decizia lui George Burcea de a reveni în România nu i-a convenit Vivianei și, de acolo, ar fi început sfârșitul relației lor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni