• PRO TV
  • Viviana Sposub i-a dat papucii definitiv lui George Burcea. Cu inima frântă, actorul și-a făcut bagajele și a plecat chiar în locul care i-a despărțit

Viviana Sposub i-a dat papucii definitiv lui George Burcea. Cu inima frântă, actorul și-a făcut bagajele și a plecat chiar în locul care i-a despărțit

Viviana Sposub i-a dat papucii definitiv lui George Burcea. Cu inima frântă, actorul și-a făcut bagajele și a plecat chiar în locul care i-a despărțit
Sursa: Instagram

Viviana Sposub și George Burcea pare că au luat-o, definitiv, pe căi separate. Fosta prezentatoare ar fi decis să nu îi mai acorde actorului nici măcar o șansă, iar acesta a luat o decizie radicală, dar care i-ar putea aduce un viitor luminos.

Gallery

​Povestea de dragoste dintre Viviana și George Burcea s-a încheiat. O persoană apropiată acestora a mărturisit că fosta prezentatoare nu a vrut să îi mai dea nicio șansă fostului ei iubit, cu toate că acesta a ținut cont de ceea ce ea i-a cerut să schimbe la el.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit definitiv

Deoarece încercările lui au fost în zadar, George Burcea a decis să își pună cariera pe primul plan, și-a făcut bagajele și a plecat în America, unde speră să dea lovitura pe plan actoricesc.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, George Burcea a făcut o schimbare importantă în viața lui și a plecat, din nou, în Statele Unite ale Americii. Acesta este dispus să își construiască, peste ocean, o carieră în actorie și muncește din greu pentru acest lucru.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din cauza Americii

Despărțirea dintre Viviana și Burcea a avut loc, potrivit unor surse, în momentul în care s-au întors în România. Actorul voia să stea cu fetele sale, în timp ce Viviana își dorea să aibă mai mult timp în America, pentru a merge la casting-uri și a considerat că decizia lui o încurcă din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, George Burcea stă, pentru o perioadă, la agentul lui, cel care îl ajută să meargă la casting-uri. Fostul iubit al Vivianei a renunțat la apartamentul pe care îl avea în New York, unde locuise cu Viviana.

„George a plecat, însă, singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a spus o persoană apropiată acestora, conform Cancan.

Sursa foto: Instagram, captură video, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni