• PRO TV
  • Care este, de fapt, relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „E un fel de cățeluș”

Care este, de fapt, relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „E un fel de cățeluș”

Care este, de fapt, relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „E un fel de cățeluș”

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit în această vară, lucru ce a luat prin surprindere pe fanii lor și se pare că, la ceva luni distanță, lucrurile încă nu s-au rezolvat.

Vestea despărțirii a venit de nicăieri, mai ales pentru că cei doi vorbeau despre căsătorie și întemeierea unei familii, dar America le-a cam dat bătăi de cap, motiv pentru care, s-au despărțit la scurt timp după ce au revenit în țară.

De atunci, s-a spus că cei doi s-ar fi împăcat, dar lucrurile se pare că stau, de fapt, altfel. Cei doi păstrează legătura, dar doar ca prieteni, până în momentul în care George Burcea îi va demonstra Vivianei că s-a schimbat.

Conform apropiaților celor doi, Viviana i-ar fi cerut actorului să facă anumite schimbări în ceea ce îl privește, pentru ca aceasta să îi mai dea o șansă. Întrucât George Burcea o iubește și își dorește să fie, din nou, împreună, a acceptat. Până când Viviana se va convinge că Burcea este potrivit pentru a-i fi iubit, cei doi rămân prieteni. Cu toate acestea, unele persoane lor nu consideră că Viviana procedează bine, însă susțin că sentimentele actorului sunt prea puternice.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni, până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua, iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat, iar, de atunci, face tot ceea ce-i stă în putință, pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile”, au mărturisit apropiații lor, conform Cancan.

Mai mult decât atât, apropiații chiar sunt de părere că nu se vor mai împăca, deoarece, odată ce relația s-a încheiat, nu mai este cale de întoarcere.

„Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, au mai spus aceleași persoane. 

 

Sursa foto: Instagram, captură video 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni