• PRO TV
  • Kate Middleton a împlinit 42 de ani. Fotografia simbolică prin care familia regală i-a urat „La mulți ani!”

Kate Middleton a împlinit 42 de ani. Fotografia simbolică prin care familia regală i-a urat „La mulți ani!”

Kate Middleton a împlinit 42 de ani. Fotografia simbolică prin care familia regală i-a urat „La mulți ani!”

Marți, 9 ianuarie, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a împlinit 42 de ani! Cu această ocazie, familia regală a Marii Britanii a publicat o imagine, pe care mai mulți internauți au văzut-o ca pe un simbol.

Cel mai probabil, Kate Middleton va marca această zi înconjurată de familie și prieteni, inclusiv de soțul ei, Prințul William, și de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, scrie okmagazine.ro.

În calitate de Prințesă de Wales, Catherine este unul dintre oamenii cheie care reprezintă monarhia britanică. Acest lucru pare să fie arătat și prin cea mai recentă fotografie, postată pe pagina oficială The Royal Family, cu ocazia zilei ei de naștere. 

„Îi urăm Prințesei de Wales la mulți ani fericiți astăzi!”, este mesajul care însoțește imaginea.

Mulți cred că această fotografie, realizată la încoronarea Regelui Carol al III-lea și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, pe 6 mai 2023, nu a fost întâmplătoare. Ea ar simboliza încrederea pe care casa regală i-o acordă lui Catherine, privind-o ca pe o viitoare regină. 

Au urmat apoi mai multe mesaje din partea admiratorilor: „Aww ce poză frumoasă! Îmi place. La mulți ani minunatei noastre Prințese de Wales! Sper că va avea o zi minunată și un an nou minunat! Cu toții te iubim, Catherine”; „La mulți ani frumoasei noastre Prințese de Wales. Suntem atât de binecuvântați să o avem ca viitoare regină”; „Îi doresc Alteței Sale Regale, Prințesa de Wales Catherine, o zi de naștere fericită și minunată . În ciuda anilor care trec, frumusețea, eleganța și solidaritatea ei rămân neschimbate”. 

​La începutul acestui an, Prințesa de Wales a răspuns la întrebările elevilor de la școala St Katherine din Bristol despre viața ei, spunându-le că nu s-a gândit vreodată ca va deveni prințesă, doar că s-a îndrăgostit de William.

Ea a spus că învață în fiecare zi să facă față tuturor provocărilor care vin odată cu schimbările din familia regală britanică

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982 la Spitalul Regal din Berkshire, în familia lui Michael și a lui Carole Middleton. Kate Middeeton mai are o soră mai mică pe nume Philippa și un frate pe nume James.

Kate Middleton a studiat la St. Andrew School și Colegiul Marlborough. Ulterior a ajuns la Universitatea St. Andrew, unde a obținut un General Certificate of Secundary Education în istoria artei. 

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni