• PRO TV
  • Iulia Vântur s-a afișat într-o ipostază uluitoare! Partenera actorului indian Salman Khan a îmbrăcat rochia de mireasă

Iulia Vântur s-a afișat într-o ipostază uluitoare! Partenera actorului indian Salman Khan a îmbrăcat rochia de mireasă

Iulia Vântur s-a afișat într-o ipostază uluitoare! Partenera actorului indian Salman Khan a îmbrăcat rochia de mireasă

Vedeta a luat prin suprindere pe toată lumea după ce s-a fotografiat purtând rochie de mireasă. Imaginea a fost apreciată în număr foarte mare de urmăritorii blondinei, care au crezut că în sfârșit s-a hotărât să facă marele pas alături de partenerul său, Salman Khan.

Gallery

​Iulia Vântur, una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc, primește aproape zilnic întrebări legate de planurile pe care le are cu actorul indian Salman Khan. Discretă de fel și hotărâtă să își apere viața personală de ochii curioșilor, fosta prezentatoare a preferat întotdeauna să ofere cât mai puține detalii despre căsătorie și copii.

Marea a fost mirarea persoanelor care o urmăresc în mediul online să o vadă pe frumoasa blondină îmbrăcată, pentru prima oară, în rochie de mireasă. Fanii s-au bucurat enorm, dovdă fiind și mesajele pe care le-a primit de la aceștia în secțiunea de comentarii, însă apariția ei în această ipostază a fost doar pentru o ședință foto.

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a fost mesajul transmis de Iulia Vântur pe contul său de Instagram.

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

Fosta prezentatoare a făcut, în urmă cu ceva timp, o serie de mărturisiri în ceea ce privește nunta cu actorul indian, dar și de posibilitatea de a deveni mamă. Reamintim că în luna septembrie a anului trecut au apărut, în spațiul public, mai multe zvonuri conform cărora superba vedetă ar fi însărcinată.

„Îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine (...)

Regrete poți avea când te căsătorești și nu merge. Eu nu sunt în această situație, slavă Domnului! Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a declarat Iulia Vântur, pentru Viva.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni