• PRO TV
  • Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări semnificative

Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări semnificative

Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice. Vedeta a trecut printr-o serie de transformări semnificative

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram și face bani frumoși de pe urma imaginii sale. De-a lungul timpului, aspectul fizic a suferit unele îmbunătățiri, pentru ca fosta prezentatoare să ajungă la aspectul dorit.

Adelina Pestrițu se numără printre vedetele din România care au trecut pragul cabinetului medicului estetician, dar nu de foarte multe ori. Cu mici intervenții, aceasta a ajuns acolo unde și-a dorit.

Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice

Întrebată ce operații estetice are, aceasta nu s-a ascuns și a recunoscut tot. Adelina Pestrițu și-a făcut o rinoplastie (intervenție la nivelul nasului), dar și un implant mamar. În urmă cu ceva timp, pe blogul personal, a scris despre acest subiect pentru care a fost criticată de multe ori.

„Am apelat sau nu la chirurgia plastică? Da, am apelat! Chiar dacă uneori se preferă misterul în jurul intervențiilor estetice, eu aleg sinceritatea. Nu știu dacă este sau nu bine, dar apreciez onestitatea. Deși astăzi, această metodă de a îmbunătăți înfățișarea (ceea ce evoluează odată cu trecerea anilor) este privită uneori greșit, eu am curajul să recunosc că am apelat la intervenții chirurgicale”, a postat influencer-ița.

Mai mult decât atât, Adelina este extrem de încântată de rezultatul obținut și nu regretă alegerile făcute, încât, dacă ar fi pusă, din nou, în fața aceleiași alegeri, nu ar schimba nimic.

Adelina Pestrițu are 27 de tatuaje

Fosta prezentatoare de televiziune are un număr impresionant de tatuaje, aproximativ 30 la număr. Dacă nu regretă nicio operație estetică, atunci când vine vorba de tatuaje, sunt câteva la care ar vrea să renunțe.

Cu toate acestea, susține că nu mai vrea niciun tatuaj, însă singurul pe care l-ar mai accepta ar fi cu numele celui de-al doilea copil, dacă va rămâne însărcinată din nou.

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Adelina Pestrițu a mărturisit că niciun tatuaj nu este făcut pur și simplu, deoarece toate au, în spate, o poveste. Unul dintre tatuajele la care ține cel mai mult, pe lângă cele legate de fiica ei și de Virgil, soțul ei, este cel care reprezintă un citat motivațional.

Creatoarea de conținut a ales să își tatueze „Nu judeca alegerile nimănui, înainte să îi înțelegi motivele” și susține că se bazează pe el, în fiecare zi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni