• PRO TV
  • Oana Zăvoranu, bună de plată! Bruneta a pierdut lupta în instanță, după ce Adelina Pestrițu a acuzat-o de hărțuire și defăimare

Oana Zăvoranu, bună de plată! Bruneta a pierdut lupta în instanță, după ce Adelina Pestrițu a acuzat-o de hărțuire și defăimare

Oana Zăvoranu, bună de plată! Bruneta a pierdut lupta în instanță, după ce Adelina Pestrițu a acuzat-o de hărțuire și defăimare

Nici în 2024 nu scapă de probleme! Oana Zăvoranu a primit verdictul din partea magistraților în procesul pe care îl avea cu Adelina Pestrițu. Dosarul în care fosta soție a lui Liviu Vârciu a acuzat-o pe actriță de hărțuire și defăimare a fost rejudecat, reclamanta a câștigat, iar acum este obligată să plătească despăgubiri de zeci de mii de lei.

Gallery

​În urmă cu aproape patru ani, Oana Zăvoranu a publicat în mediul online mai multe clipuri video în care judeca anumite persoane publice din România, iar printre acestea se afla și Adelina Pestrițu. Actrița nu s-a ferit să le pună și porecle vedetelor din showbiz-ul românesc pe care le luase în vizor, așa că pe influenceriță a numit-o, la vremea respectivă, „Pinocchio”. Pentru că nu a mai suportat, aceasta a înaintat un proces.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a acuzat-o pe actriță de hărțuire și defăimare, iar după ce s-au războit ani întregi în instanță, magistrații i-au dat câștig de cauză reclamantei.

Astfel, Oana Zăvoranu este obligată să-i plătească despăgubiri în valoare de 10.000 de lei, însă decizia nu este încă una definitivă, potrivit gândul.ro.

”Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Pestriţu-Şteblea Ioana-Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana.

Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Youtube, postările referitoare la reclamantă, al căror conţinut a fost depus în probatoriul ataşat cererii de chemare în judecată.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat”, se arată în hotărâre.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni