• PRO TV
  • VIDEO Momentul în care mama din Iași se aruncă de la etaj cu bebelușul ei, pentru a scăpa de incendiu

VIDEO Momentul în care mama din Iași se aruncă de la etaj cu bebelușul ei, pentru a scăpa de incendiu

VIDEO Momentul în care mama din Iași se aruncă de la etaj cu bebelușul ei, pentru a scăpa de incendiu

În cursul zilei de miercuri, 10 ianuarie 2023, în Iași, au avut loc scene desprinse din filme! O femeie în vârstă de 30 de ani și-a aruncat bebelușul de doar 6 luni pe geam, după ce în apartamentul în care locuiau a izbucnit un incendiu. Micuțul și-a pierdut viața la spital, din cauza traumatismelor suferite.

Un caz șocant a avut loc la Iași, acolo unde o femeie în vârstă de 30 de ani s-a aruncat pe geam, de la etajul 3, după ce în apartamentul în care locuia a izbucnit un incendiu. Potrivit martorilor, femeia ar fi îmbrăcat copilul de doar 6 luni cu mai multe straturi de haine, apoi l-a învelit într-o pătură, pentru a ameliora căzătura acestuia. Din păcate însă, micuțul a suferit mai multe traumatisme și și-a pierdut viața la spital. 

Mai mult decât atât, după ce și-a aruncat copilul pe geam, femeia, de meserie medic rezident, s-a aruncat şi ea în gol, fără ezitare. Mama și copilulau fost găsiți pe pământul înghețat, de vecinii care au părăsit în grabă apartamentele atunci când au simțit miros de fum.

Momentul cumplit în care cei doi au încercat să își salveze viața a fost surprins, cu camera telefonului mobil, de către un martor. În înregistrare se observă cum, de la fereastră cade ceva, însă este greu de distins dacă în acea clipa s-a prăbușit doar femeia de 30 de ani, ori îl avea în brațe și pe bebelușul de cinci luni. (VEZI VIDEOCLIPUL MAI JOS)

„Probabil a încercat să iasă pe ușă, nu a reușit, a sărit pe geam. Era pe targă, o duceau către mașina de ambulanță”, a spus un martor pentru Știrile PRO TV.

La venirea ambulanţei, femeia, cu ultimele puteri, striga la medici că nu este singură, bebeluşul ei fiind în apropiere, acoperit cu pături.

Ce riscă femeia din Iași care și-a aruncat bebeluşul pe geam și apoi a sărit de la etajul 3, pentru a scăpa din incendiu

Femeia din Iași care și-a aruncat bebelușul pe geam riscă să fie cercetată penal pentru fapta sa. Momentan, aceasta se află în continuare la spital, în stare gravă, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă.

"Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Ziarul de Iași. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni