• Emisiuni
  • Survivor România
  • Relu Pănescu este mândru că participă la Survivor All Stars. Cum se antrenează pentru revenirea în Dominicană

Relu Pănescu este mândru că participă la Survivor All Stars. Cum se antrenează pentru revenirea în Dominicană

Relu Pănescu a acordat un interviu înainte de a participa în cel mai nou sezon- Survivor All Stars. Concurentul din Arad este determinat să ajungă cât mai departe în competiție și mizează pe susținerea celor de acasă. Din 16 ianuariem 2024, la PRO TV și pe VOYO, un nou sezon, cu reguli diferite, îi va pune la încercare pe cei care au mai trecut prin show-ul Survivor.

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Relu Pănescu se arată mândru că participă la un show cunoscut în lumea întreagă. 

Gallery

Ce te-a făcut să accepți provocarea Survivor All Stars?

„Nu ai cum să nu accepți o asemenea provocare. În momentul în care spui Survivor deja este un format, un concept, care este cunoscut la nivel internațional. Se desfășoară în atât de multe țări. Este un proiect inedit, aparte, unic, fascinant, captivant, care asta face: ca cei care sunt acolo, în competiție, să dovedească că sunt dispuși la cele mai mari sacrificii, pentru a trece peste orice obstacol, iar telespectatorii să stea cu sufletul la gură, să urmărească fiecare moment”.

Ținând cont că știi deja condițiile de la Survivor, ce ți se pare cel mai dificil?

„Nu poți să ai niciun fel de așteptare. În afară de faptul că te deplasezi acolo, în jungla din Republica Dominicană, fiecare zi, fiecare etapă, este cu totul și cu totul alta. Permanent te surprinde câte ceva”.

Cum te antrenezi pentru revenirea în Dominicană?

„Din punct de vedere mental, emoțional, sunt foarte bine pregătit. Îmi doream enorm să apară momentul respectiv. Iar din punct de vedere fizic, o să încep și eu să merg un pic la sală, măcar să intru într-o stare de tonus muscular. În rest, sunt foarte calm, liniștit și de abia aștept să plec”.

Urmărește interviul în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: arhiva PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni