• PRO TV
  • După ce echipa Visuri la cheie i-a adus speranță lui Andrei, copilul țintuit în scaun cu rotile, viața i-a mai dat o lovitură puternică!

După ce echipa Visuri la cheie i-a adus speranță lui Andrei, copilul țintuit în scaun cu rotile, viața i-a mai dat o lovitură puternică!

După ce echipa Visuri la cheie i-a adus speranță lui Andrei, copilul țintuit în scaun cu rotile, viața i-a mai dat o lovitură puternică!

Anul trecut, autocarul Visuri la cheie a ajuns în Târgoviște, acolo unde echipa l-a cunoscut pe Andrei, un băiat de 14 ani imobilizat în scaunul cu rotile.

Gallery

Copilul locuia într-un apartament cu sora și tatăl lor, iar bunica îi ajuta. Dragoș și arhitecții au renovat apartamentul unde locuiau și au reușit să le aducă bucurie, după încercările pe care le-au avut de-a lungul timpului.
La începutul acestui an, însă, Andrei a mai trecut printr-o traumă: tatăl lui și-a luat viața, iar bunica a fost diagnosticată cu cancer. El este țintuit în scaunul cu rotile, bunicul său imobilizat la pat, iar singura care mai poate trage pentru familie este sora cea mare, Cosmina, elevă în casa a12-a, iar cunoscuții spun că fata merge la școală, iar după la job pentru a încerca să asigure un trai pentru ea și fratele ei.
Cei din familie sunt din nou puși la încercare. Dacă vreți să le oferiți sprijin în această perioadă, și aveți posibilitatea să faceți asta, puteți dona în contul:
Iban: RO39BTRLRONCRT0CN5068101
Nume: Radu Cosmina-Gabriela.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni