• PRO TV
  • Raluka, apariție senzuală pe o plajă din Hawaii! Pozele în costum de baie care au stârnit reacții aprinse: „Doamne, ce corp! Faci postările astea de ne strici ziua!”

Raluka, apariție senzuală pe o plajă din Hawaii! Pozele în costum de baie care au stârnit reacții aprinse: „Doamne, ce corp! Faci postările astea de ne strici ziua!”

Raluka, apariție senzuală pe o plajă din Hawaii! Pozele în costum de baie care au stârnit reacții aprinse: „Doamne, ce corp! Faci postările astea de ne strici ziua!”

Peste jumătate de milion de urmăritori îi admiră zilnic postările de pe contul de Instagram! Pe lângă timbrul vocal spectaculos care a consacrat-o, Raluka se poate mândri și cu o siluetă fără cusur.

Gallery

Când nu este pe scenă să-și încânte fanii, artista este la plajă și postează instantanee din locațiile exotice pe care le vizitează. Dacă începutul lui 2023 a prins-o pe continentul asiatic, pe o plajă din Thailanda, anul acesta frumoasa artista se bucură de soare și mare în Hawaii.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a publicat câteva imagini și clipuri din sejurul său, în care apare în costum de baie, iar fanii au complimentat-o pentru fiecare apariție. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fie că aleargă pe plajă sau se bronzează pe nisipul fin, Raluka arată spectaculos din toate unghiurile.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

„Faci postările astea de ne strici ziua! Măcar pune o poză și cu el, să îl vedem pe norocos”;

„Doamne, ce corp! Bălesc eu, femeie...”;

„Un view de 10”;

„Ești perfectă, Raluca!”;

„După mai multe vizionări am văzut și view-ul”;

„Superbăăăă”, „Afrodita”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii artistei.

Raluka a bifat un an plin de concerte și o colaborare de succes alături de Connect-R. Piesa „Lasă-mă să te…” a adunat peste 26 de milioane de vizualizări pe Youtube. De succes s-a bucurat și hitul „Pânzele albe” în care Raluka cântă alături de Cabron. Alături de Pavel Bartoș, frumoasa artistă a fost și gazda PROTEVELIONULUI.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

În ultima zi din an, PRO TV a oferit telespectatorilor un show memorabil: PROTEVELION 2024! Emisiunea a fost lider incontestabil de audiență.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni