• PRO TV
  • OG Eastbull și Reyna s-au despărțit, la scurt timp după ce au devenit părinți. Motivul separării

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit, la scurt timp după ce au devenit părinți. Motivul separării

OG Eastbull și Reyna s-au despărțit, la scurt timp după ce au devenit părinți. Motivul separării

Rapperul OG Eastbull și mama copilului său, Reyna, s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de brunetă pe rețelele de socializare și a atras un număr mare de reacții, mai ales că cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni.

Gallery

OG Eastbull este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică rap de la noi din țară. Acesta a format un cuplu, timp de mulți ani, cu Reyna, femeia care i-a devenit și manager de proiect după o scurtă perioadă. Cei doi, deși au devenit părinți la sfârșitul lunii august a anului 2023, atunci când s-a născut primul lor fiu: Alpha Alexander, au decis să meargă pe drumuri separate. 

Nimeni nu se aștepta ca relația celor doi să se încheie, mai ales că la sfârșitul verii se afișau în ipostaze tandre, fiind mândri că au devenit părinți. Totuși, inevitabilul s-a produs, iar Reyna a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu celebrul rapper, din cauza faptului că sănătatea ei mintală a fost afectată, pe parcursul relației. 

Bruneta nu a oferit mai multe detalii despre separare, însă a menționat că va încheia și colaborarea profesională pe care o avea cu fostul ei partener de viață.

„Simt că e momentul. Relația mea s-a terminat și pentru sănătatea mea mintală, e nevoie să ies din acest proiect, de asemenea. Nu mai sunt manager de proiect pentru OG Eastbull de astăzi. O să onorez contractele care au fost negociate de mine, dar pentru orice altceva nou, îl veți contacta pe el direct de acum pentru a stabili lucrurile. Am fost onorată să fac parte din acest proiect și pentru că am fost pe muchie cu sănătatea mentală de atât de multe ori, și când am fost însărcinată”, a spus Reyna, într-un mesaj postat pe Instagram.

Ce va face Reyna, după despărțirea de OG Eastbull

Reyna nu doar că a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, ci a și menționat ce va face în continuare cu viața ei. Se pare că bruneta își dorește să își dedice tot timpul fiului ei, care în prezent are 5 luni:

„Copilul meu are nevoie de mine, de o mamă fericită și sănătoasă. Nu o să opresc din a lucra pentru că este ceea ce îmi place și iubesc acest lucru mai mult decât pe mine însămi. Sper că o să găsesc puterea să o fac”, a mai spus fosta iubită a lui OG Eastbull.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni