• PRO TV
  • Cum arată casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a postat imaginile pe rețelele de socializare: „Aproape gata”

Cum arată casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a postat imaginile pe rețelele de socializare: „Aproape gata”

Cum arată casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a postat imaginile pe rețelele de socializare: „Aproape gata”

Theo Rose este în culmea fericirii, deoarece, pe măsură ce zilele trec, momentul în care se va muta în noua ei locuință este și mai aproape.

Gallery

​Theo Rose și Anghel Damian au făcut o achiziție importantă în anul 2023, fiind vorba de o casă. În prezent, cei doi locuiesc într-un apartament, dar venirea pe lume a copilului lor i-au făcut să recurgă la o achiziție mai consistentă.

Cum arată casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian

Nu mai este mult și cei doi părinți se vor muta în noua lor locuință. Aceștia așteaptă cu sufletul la gură momentul, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește acest subiect și au lucrat în liniște, pentru a-și îndeplini dorința.

Pe contul ei de Instagram, Theo Rose a postat câteva imagini cu noua locuință, arătându-le fanilor câteva părți ale camerelor. „Aproape gata casa noastră”, a scris artista, în dreptul imaginilor din noua sa locuință.

De ce nu îl arată pe Sasha în mediul online

Theo Rose și Anghel Damian se numără printre persoanele publice care au decis să își țină copiii departe de ochii celor curioși. Aceasta postează fotografii și videoclipuri cu Sasha, dar nu îi arată fața, iar multe persoane sunt curioase cum arată micuțul.

Pe contul său de Instagram, Theo Rose a mărturisit că i-ar plăcea să îl arate fanilor, deoarece se mândrește cu copilul ei, dar, dacă ar face acest lucru, ar fi fotografiat de oricine și oricând, fără ca ea și Damian Aghel să își dea acordul.

„Nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat artista, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni