• PRO TV
  • Theo Rose, mesaj neașteptat din partea Anamariei Prodan, în timpul unui live: „Wow...”. Ce i-a spus impresara, în văzul tuturor

Theo Rose, mesaj neașteptat din partea Anamariei Prodan, în timpul unui live: „Wow...”. Ce i-a spus impresara, în văzul tuturor

Theo Rose, mesaj neașteptat din partea Anamariei Prodan, în timpul unui live: „Wow...”. Ce i-a spus impresara, în văzul tuturor

Zilele trecute, Theo Rose a făcut un live pe Instagram și, la un moment dat, a avut surpriza de a o vedea și pe Anamaria Prodan alăturându-se.

Gallery

​Theo Rose a făcut un live pe contul ei de Instagram, unde a stat de vorbă cu fanii ei, moment în care, Anamaria Prodan s-a alăturat discuției. Aceasta i-a lăsat un mesaj artistei, spre surprinderea tuturor.

Mesajul primit de Theo Rose de la Anamaria Prodan

Theo Rose intrase live pe contul ei de Instagram, pentru a anunța numele câștigătorului unui concurs, când, la un moment dat, apare numele Anamariei Prodan. Theo Rose s-a bucurat și a salutat-o, fiind uimită că impresara participă și ea.

„Wow, a intrat și Anamaria Prodan cu noi. Te pupăm, Ana!”, i-a transmis aceasta, impresara răspunzând: „Te iubesc!”. Nici fanilor artistei nu le-a venit să creadă ce au văzut, dar s-au bucurat și ele de scurta lor interacțiune.

Gallery

​Theo Rose a apărut cu ochii în lacrimi, în online

Theo Rose a fost încercat de un sentiment puternic de părere de rău, din cauza faptului că au început filmările pentru ultimul sezon al serialului „Clanul”. Antrenoarea de la „Vocea României” nu poate accepta ideea că proiectul va ajunge la final în scurt timp și este convinsă că îi va lipsi foarte mult echipa.

Ați văzut ce episod puternic a fost aseară, da? Și au început filmările pentru ultimul sezon și am așa un gust amar. Îmi pare rău că se termină, pentru că echipa este foarte tare și cred că este greu să se mai nimerească așa odată, acolo e un combo de aptitudini și energii, iar toate astea au făcut să funcționeze așa bine”, a mărturisit Theo Rose, pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, iubita lui Anghel Damian a  recunoscut că a ajuns-o oboseala din urmă. Sasha, care va împlini luna viitoare șase luni, se trezește noapte ași trebuie să se descurce atât cu el, cât și cu tot ceea ce are de făcut din punct de vedere profesional.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni