• PRO TV
  • Theo Rose a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și a lui Anghel Damian. Cum arată Sasha

Theo Rose a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și a lui Anghel Damian. Cum arată Sasha

Theo Rose a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și a lui Anghel Damian. Cum arată Sasha

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, datorită lui Sasha, băiețelul pe care artista îl are împreună cu Anghel Damian. Recent, aceasta a publicat prima imagine cu chipul micuțului. Iată cât de frumos e!

Gallery

​Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, aceasta câștigând simpatia publicului atât datorită talentului său muzical, cât și grație personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție. 

Vedeta nu doar că se bucură de o carieră la care unii doar visează, ci are și o familie extrem de frumoasă. Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian, talentatul scenarist al serialului CLANUL, de la PRO TV și VOYO, iar împreună au un băiețel absolut minunat, pe nume Sasha

Deși până recent Theo a fost discretă cu privire la intimitatea fiului său, recent a distribuit pe Instagram o fotografie în care i se vede chipul băiețelului. Fanii au fost extrem de încântați să observe cât de frumos este Sasha și i-au lăsat peste 100 de comentarii în care i-au adresat cuvinte de laudă bebelușului:

„Ce frumos este!” // „Ce profil frumos are, sigur și din față este la fel de frumos!” // „Vă iubesc de nu mai pot”, sunt doar câteva dintre comentarii.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ FIUL LUI THEO ROSE

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni