• PRO TV
  • Anamaria Prodan are un iubit nou. Declarațiile impresarei care i-au pus pe jar pe curioși: „Mulțumesc omului de lângă mine!”

Anamaria Prodan are un iubit nou. Declarațiile impresarei care i-au pus pe jar pe curioși: „Mulțumesc omului de lângă mine!”

Anamaria Prodan are un iubit nou. Declarațiile impresarei care i-au pus pe jar pe curioși: „Mulțumesc omului de lângă mine!”

Anamaria Prodan are un nou iubit, dar este determinată să țină lucrurile secrete, atât timp cât consideră că este necesar.

Gallery

​Flavius Nedelea este istorie pentru Anamaria Prodan, căci și-a făcut un nou iubit. Impresara s-a ferit să dea prea multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește, dar nu a ezitat să spună cât este de fericită.

Anamaria Prodan are un nou iubit, dar îl ține secret

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre viața ei sentimentală, după o perioadă în care a decis să lase acest aspect să fie un secret pentru cei din jur.  În cadrul unui podcast, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că este foarte fericită, o parte din fericire fiind datorată bărbatului care există, în prezent, în viața ei.

Femeia de afaceri este conștientă că nu a fost ușor pentru actualul ei partener, deoarece, de când s-a aflat că divorțează, viața ei a fost plină de evenimente intense, care au pus-o într-o lumina mai puțin favorabilă în ochii anumitor persoane.

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. pe plan sentimental)! Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte, să gestioneze toată nebunia asta! (n.r. de cât timp sunt împreună) Este lângă mine, nu contează de când”, a spus aceasta.

Anamaria Prodan nu a încheiat lupta cu fostul soț

Dacă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, nu poate spune că a îngropat securea războiului în ceea ce îl privește pe Reghecmapf, fostul ei partener. În cadrul aceluiași podcast, impresara a mărturisit că, în acest moment, pe rol, are mai multe procese, fiind convinsă că partenera lui Reghecampf vrea să „stoarcă niște bani” de la ea.

Mai mult decât atât, aceasta încă o numește „amantă”, deoarece e ași Reghecampf nu au divorțat, pronunțarea divorțului așteptând până la jumătatea anului 2024.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni