• Emisiuni
  • Clanul
  • Ce se întâmplă cu Vera din serialul Clanul. Theo Rose a povestit despre scena înfiorătoare pe care a jucat-o în episodul nouă

Ce se întâmplă cu Vera din serialul Clanul. Theo Rose a povestit despre scena înfiorătoare pe care a jucat-o în episodul nouă

Ce se întâmplă cu Vera din serialul Clanul. Theo Rose a povestit despre scena înfiorătoare pe care a jucat-o în episodul nouă

În serialul Clanul, Theo Rose a jucat într-o scenă cu impact emoțional. Artista a avut nevoie de un machiaj special, pentru a o interpreta pe Vera, care este bătută în închisoare.

În serialul Clanul, Theo Rose joacă rolul unei avocate, care este fiica interlopului Bebe Măcelaru (Tătuțu), personaj central.

Gallery

​În episodul nouă, Vera va avea o vizită în miez de noapte la penitenciar: „Am venit să discutăm despre acordul pe care l-ai făcut cu Olivia Stamate. Olivia e moartă. E important să știm pe ce ați bătut palma exact”, îi va spune Chestorul. În primă fază, Vera se va abține de la comentarii, iar înlocuitorul Oliviei îi va spune: „Într-un fel mă bucur că ești atât de proastă. Tu chiar meriți să mori în închisoare”. Când se întoarce în celulă, colegele o iau la bătaie, strigând că este „sifonară”. Scena de coșmar este redată la finalul episodului nouă. După multiplele lovituri, Vera rămâne inconștientă și are fața tumefiată. 

Într-un video, postat pe Instagram, Theo Rose a povestit cum a fost realizat machiajul înfiorător. 

Abia așteptam secvența asta. Dora s-a ocupat de machiaj și vă arăt imediat cum a făcut. Femeie bătută. Așa se face un ochi umflat”, spune ea. 

„Aici eram la proba de machiaj pentru secvențele pe care le-ați urmărit aseară în @clanulserial .
Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis. @doracodita a facut o super treaba cu machiajul asta, a scris Theo Rose. 

În filmulețul publicat de Theo Rose, apar colegii de pe set, dar și Anghel Damian, soțul ei. Vezi reacția lui în video. 

Povestea din Clanul continuă . Episodul 10 al serialului poate fi urmărit pe VOYO.

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose 

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni