• Emisiuni
  • Clanul
  • Ciomag, prima oară față în față cu inspectoarea Olivia! Actorii dezvăluie detalii picante din culisele serialului Clanul

Ciomag, prima oară față în față cu inspectoarea Olivia! Actorii dezvăluie detalii picante din culisele serialului Clanul

Două personaje-cheie din serialul fenomen „Clanul”, difuzat la PROTV și pe VOYO, s-au aflat față în față! Ciomag, rol jucat de Bogdan Farcaș și Elvira Deatcu, inspectoarea Olivia, i-au surprins pe fani cu detalii picante din culisele platourilor de filmare!

Elvira Deatcu și Bogdan Farcaș interpretează personaje controversate în serialul urmărit de o țară întreagă. Superiorul în poliție și fostul membru al grupării mafiote conduse de Bebe Măcelaru s-au văzut, pentru prima oară, față în față. 

În nicio secvență din serial nu apar împreună, dar în „Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune” au avut șansa de a le oferi fanilor curioși detalii uimitoare din culisele platourilor de filmare. 

Elvira Deatcu joacă rolul inspectoarei Olivia, un personaj dur din poliție despre care nu mulți știu foarte multe lucruri, mai ales din viața personală. Actrița se întreabă dacă va exista vreodată o secvență în care se expun momente din intimitatea personajului său sau dacă va afla vreodată „cine o așteaptă acasă pe ea”.

„Mergând la filmare fără verighetă m-am gândit care este statutul ei social. Dacă este căsătorită, dacă are relație. La felul în care este construit personajul nu văd bărbatul care ar putea să suporte un astfel de program. Asta mi-a stârnit curiozitatea: dacă există un suflet care o așteaptă și pe ea acasă”, a spus Elvira Deatcu despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Clanul”.

Vezi interviul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni