• Emisiuni
  • Clanul
  • Pelicanu și Iulică și-ar putea face propriul clan în sezonul 3! Noi dezvăluiri din culisele filmărilor

Pelicanu și Iulică și-ar putea face propriul clan în sezonul 3! Noi dezvăluiri din culisele filmărilor

Pelicanu și Iulică și-ar putea face propriul clan în sezonul 3! Noi dezvăluiri din culisele filmărilor

George Ivașcu și Codin Maticiuc joacă în cel mai iubit serial din țară, „Clanul”, iar în cadrul unui interviu recent au dezvăluit câteva detalii cheie din culisele filmărilor pentru sezonul următor.

Povestea din serialul „Clanul” continuă cu sezonul 3, iar echipa a dat startul filmărilor în urmă cu doar câteva zile. Noul sezon vine cu noi intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți în industrie. 

Despre „secretele” din spatele camerelor de filmare au vorbit, în cadrul unui interviu recent, George Ivașcu și Codin Maticiuc, mai exact Pelicanu și Iulică.

Comici și mereu puși pe „combinații”, cei doi formează echipa perfectă, iar fanii serialului abia așteaptă noi secvențe cu ei. 

„Sunt mâna dreaptă a Pelicanului. Unde e Pelicanu este și mâna lui dreaptă. Fără noi nu se poate. Clanul fără noi n-are cum”, a spus Codin Maticiuc.’

„Anticipez că Pelicanu și Iulică își vor face propriul lor clan. Eu cred că vor supraviețui și vor reuși pentru că au ceva tipic românesc”, a spus, mai apoi, și George Ivașcu.

Vezi în videoclipul de mai jos interviul complet

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni