• PRO TV
  • Cum arată acum familia lui Katie Davis, tânăra care a adoptat 13 copii din Africa pe când avea 23 de ani

Cum arată acum familia lui Katie Davis, tânăra care a adoptat 13 copii din Africa pe când avea 23 de ani

Cum arată acum familia lui Katie Davis, tânăra care a adoptat 13 copii din Africa pe când avea 23 de ani

Katie Davis este acum o personalitate cunoscută în SUA, după ce a fondat organizația caritabilă Amazima, care are drept scop oferirea educației și îngrijirii medicale copiilor nevoiași din Africa. La vârsta de 23 de ani, ea adoptat 13 copii din Uganda.

Încă din copilărie, Katie Davis era foarte binevoitoare și generoasă. Ea visa să studieze la o facultate prestigioasă, să se căsătorească și să-și cumpere o casă, iar părinții erau siguri că fata își va îndeplini acest vis, pentru că avea o voință de neclintit. Parcursul ei s-a schimbat după ce a finalizat studiile la colegiu. La 18 ani, Katie a decis să plece în Africa, în cadrul unei misiuni umanitare. După un an petrecut în Uganda, a decis să rămână acolo și să ajute mai mult la educația copiilor. 

Gallery

În 2008, Katie a înființat Amazima Ministries, organizația prin care a deschis școli și centre medicale în Jinja, Uganda. În perioada pe care a petrecut-o în Africa, tânăra a adoptat 13 fete. Apoi l-a cunoscut pe Benjamin, un tânăr care a venit în Uganda tot printr-o misiune umanitară. Cei doi s-au căsătorit, iar fetițele au fost domnișoare de onoare la nunta lor. 

​În prezent, Katie și Benji (ambii în vârstă de 34 de ani) mai au doi băieți biologici - în total 15 copii. 

La început, fetele mai mari îl priveau cu neîncredere pe bărbatul de care se îndrăgostise mama lor, dar treptat și-au dat seama că este un om minunat și au început să-l numească „tată”. 

Katie Davis Majors este autoarea a două bestselleruri, potrivit New York Times, „Kisses from Katie” (2011) și „Daring to Hope” (2017).

​Vezi mai multe imagini cu familia lor în galeria foto de mai sus. 

Sursă foto: Instagram / katieinuganda_

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni