• PRO TV
  • Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost audiat, fiind acuzat că a bătut o femeie, într-o cameră de hotel: „A venit cu un băiat”

Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost audiat, fiind acuzat că a bătut o femeie, într-o cameră de hotel: „A venit cu un băiat”

Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost audiat, fiind acuzat că a bătut o femeie, într-o cameră de hotel: „A venit cu un băiat”

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce a fost audiat de procurori, în urma plângerii penale pe numele său. Acesta a fost însoțit la poliție de soția lui, Roxana Dobre.

Gallery

Numele lui Florin Salam se află, în prezent, în mijlocul unui scandal de proporții, după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat că a bătut-o, într-o cameră de hotel din Capitală, în prima zi a anului.

Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost audiat

Ieri seară, 16 ianuarie, Florin Salam a mers la Secția 1 de Poliție, pentru a da explicații în legătură cu acuzațiile extrem de grave care i se aduc. Manelistul susține că este nevinovat și că totul este doar o înscenare, pusă la cale de persoanele care vor să îi facă rău.  

Manelistul susține că a ajuns în camera de hotel, după ce a terminat concertul de Revelion și, unde tânăra de 23 de ani și iubitul ei au dat buzna. Mai mult decât atât, susține că nu a văzut-o niciodată pe fata cu pricina și că nu știe cine este.

„Am dușmani, am spus, nu știu ce or avea cu mine, că eu nu știu dacă am supărat pe cineva. Cu siguranță, așa este, vă dau cuvântul meu de om, pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată. Nu o cunosc (n.r. pe femeia care îl acuză). Nu am cunoscut-o niciodată. A venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo și nu a lăsat-o bine, că nu trebuie să rămână cu mine.

Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să-mi facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani”, a spus Florin Salam.

Florin Salam pleacă din România

După ce s-a apărat, Florin Salam a mărturisit că va pleca din România și speră să nu mai fie deranjat cu astfel de probleme, pentru a putea să își susțină concertele pe care le are programate.

Mai mult decât atât, le-a transmis oamenilor pe care îi acuză că îi vor răul să vină și să îi ceară sumele de bani de care au nevoie, decât să îi însceneze astfel de situații și să îi creeze probleme.

„Vedeți-vă de treaba voastră! Lăsați-mă să pot sa cânt. Iarăși vă supărați că am început să cânt? 20 de ani, 30 de ani de acum încolo, tot eu sunt șeful”, a mai spus Florin Salam.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni